Jestliže ano, jsem tomu rád...
Chyběla bys tu...
Ale tohle - https://www.24poradna.eu/post75128.html#p75128 - už taky nejsou prázdniny...
Pokud by se mělo rozhodovat - vrámci zachování poradny - mezi tvými laskavými odpověďmi a 'neodpověďmi' (pokud s dotazem 'nesouhlasíš') a mým upozorňováním na to, že každá/ý by měl především používat vlastní rozum - co je 'lepší'?
___
Vím, že nejsem v kontextu 'pitomců' přínosem.
Jen nevím, jak moc velkou jsem 'zátěží'...
Ann... Jsi tady?
Jsem ráda, že jsi rád.
Neber si to tak. Nějaké dítě (možná má i hudební sluch) dostalo kytaru a nikdy dřív ji nemělo v ruce. Táta není doma, tak se ptá co s tím.
Ty jsi pro poradnu velkým přínosem, nenech se proto vytáčet některými hloupými otázkami. Zkus je ignorovat, on odpoví někdo jiný.
Další možnost je, prostě otázku která tě dráždí nahlas. Moderátor zváží jestli ji tady nechá, nebo vymaže.
Rozhodně ale neuvažuj o tom, že nás opustíš. Díky.
Neber si to tak. Nějaké dítě (možná má i hudební sluch) dostalo kytaru a nikdy dřív ji nemělo v ruce. Táta není doma, tak se ptá co s tím.
Ty jsi pro poradnu velkým přínosem, nenech se proto vytáčet některými hloupými otázkami. Zkus je ignorovat, on odpoví někdo jiný.
Další možnost je, prostě otázku která tě dráždí nahlas. Moderátor zváží jestli ji tady nechá, nebo vymaže.
Rozhodně ale neuvažuj o tom, že nás opustíš. Díky.