Čím krmit malé koťátko
Čím krmit malé koťátko
Dobrý podvečer. Máme nalezený malé koťátko ale nevíme co mu dát k jídlu. Nevíme ani kolik mu přesně je. Čím krmit malé koťátko? Je to nalezenec.
Záleží na tom, jestli už umí pít samo, nebo ne. Ve zverimexu koupíš lahvičku s dudlíkem a speciální mléko pro malá koťata. Napřed bych ale zkusila do mističky normální mléko, jestli to zvládne samo, může už dostávat normální kravské. Později s namočeným piškotem a pomalu dávat kousíčky vařeného masa, nebo případně kapsičku pro kočky.
Ještě doplním, že malé koťátko pokud ještě pije z lahvičky se musí držet v teple, jinak ztratí sací reflex a musí se mu masírovat bříško, aby se mohlo vyprázdnit. Máma kočka by mu ho lízala.
Když jsme my měli malá koťátka, naučila jsem je pít z misky tak, že jsem jim do mlíčka namočila čumáček. Kotě se pak olízne a přijde na to, že je to dobré a naučí se pít samo.
Když jsme my měli malá koťátka, naučila jsem je pít z misky tak, že jsem jim do mlíčka namočila čumáček. Kotě se pak olízne a přijde na to, že je to dobré a naučí se pít samo.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 2251 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
20 dub 2016 08:29
-
- 1 Příspěvků
- 1047 Zobrazení