Top 5 způsobů, jak optimalizovat keto dietu

Keto Diet je dieta s nízkým obsahem cukru a vysokým obsahem tuků. I když následujete keto, je důležité sledovat váš poměr spotřeby tuků k příjmu cukru, abyste získali očekávané přínosy keto pro zdraví a pohodu.

Pamatujte, že toto není rychlá dieta. Abyste se ujistili o skutečných výsledcích, budete muset tento program svázat alespoň na 30 dní. Návrat k předchozímu způsobu stravování uvolní všechny výhody keto stravy a možná i přesto přiberete na váze.

5 způsobů, jak optimalizovat keto dietu:

  1. Integrované zdravé tuky. Některé tuky jsou nezdravé, specifikované jako ty, které se nacházejí v olejích. Různé živiny s vysokým obsahem tuku bojují proti zánětu, který přispívá k většině nemocí. Budete raději minimalizovat nebo se zbavit minulosti a vytáčet protizánětlivé tuky. Čerstvé tuky, které je třeba připustit ve vašem keto plánu, jsou:

  • Mořské plody ulovené ve studené vodě
  • Hovězí maso krmené trávou
  • Bio vejce chovaná na pastvě
  • Extra panenský kokosový olej a olivový olej
  • Oříškové máslo bez přidaného cukru
  • Avokádo
  • Kokosový ořech
  • Olivy
  • Ořechy a semena

2. Jezte hodně zdravých a hutných rostlinných potravin. Technicky vzato jsou cheesburgery typu double-up (bear the bun) a máslo keto-friendly živiny. Ale dobře naplánovaný keto program může také zahrnovat spoustu rostlinných potravin s nízkým obsahem cukru. Přesto nejpřesnější plán může integrovat listovou a brukvovitou zelenou zeleninu, stejně jako bobule. Počítejte s využitím Max Greens, pokud bojujete o splnění své vegetariánské kvóty. Každá porce obsahuje spoustu potravin a má nízký obsah cukru, aby se mohla zařadit do vaší keto diety

3. Vyberte čisté zdroje potravin. U keto diety záleží na výběru. Živiny s vyšším obsahem tuku z konvenčně vykouzlených zvířat mohou obsahovat hormony, antibiotika a různé kontaminanty, které mohou podvrátit vaše zdraví. Vybírejte alternativně pro kvalitní zdroje, i když platí o něco více. Pustili dovnitř hovězí maso krmené trávou, studenovodní ryby chycené ve volné přírodě a organická vejce odchovaná na ley. A ujistěte se, že zelenina, ovoce a různé rostlinné živiny jsou organické. I když organické látky nejsou dostupné, Průvodce pro nakupující pesticidy v produkci™ 2019 Environmental Working Group (EWG) umožňuje minimální a nejvíce kontaminované produkty.

4. Získejte potraviny, které možná nemáte, ze živin. Přesto, nejlépe naplánovaný stravovací plán nemusí obsahovat vitamíny, minerály a antioxidanty, které vaše fyzická struktura potřebuje, aby prospívala. V tom vám mohou pomoci naše Daily Essentials pro ženy nebo muže. Každý praktický balíček, který lze snadno vzít, zakryje vaše potravinové základy a umožní vám protizánětlivé účinky pro optimalizaci vaší keto diety.

5. Připomeňme si, že být fit je na odvrácené straně jídla. Dodržování keto diety vám pomůže zhubnout a získat lepší kondici. Abyste získali všechny výhody keto a vydrželi je, upřednostníte začlenění různých 5 Essentials™:

  • Chiropraktická péče. Chiropraktici udržují páteř a nervový systém bez morfologických interferencí, které způsobují každodenní stresory.
  • Myšlení. Změna mentality zahrnuje směrování času, prioritizaci spánku a snížení stresu.
  • Kyslík a cvičení. Efektivní cvičební rutina by měla lépe přidat více kyslíku do fyzické struktury, aby posílila tělo i mysl. Mělo to lepší budování svalové hmoty a lepší fungování.
  • Belittle toxiny. Zatímco minimalizujeme zranitelnost toxiny, tělo má štěstí, že může dýchat o něco pohodlněji, detoxikovat se mnohem efektivněji a dělat to na vyšší úrovni.

Konečně žádný dietní plán nefunguje pro všechny. Pokud vám keto dieta připadá příliš extrémní nebo nereálná pro váš životní styl, můžete si ji usnadnit tím, že si vezmete odbornou radu. Takže pokud jste na stopě hubnutí, měli byste dodržovat keto dietu a být zdraví a fit fyzicky i psychicky. Ano, Keto Diet je přísná dieta, kterou byste měli dodržovat, pokud chcete dosáhnout požadovaných výsledků. Ale je třeba si být jisti, že můžete dosáhnout výsledků, pokud se toho budete přísně držet.