Koupil jsem na zítra zmrazené špenáty, ale překvapilo mě že mají i za třetinovou cenu mražený špenátový protlak. Místo 25 kč za balení stojí zhruba stejné množství (protlaku) 7 kč za balení. Co to je ten špenátový protlak? To je namletý špenát nebo co? Raději jsem koupil ten jako vždy.
Moje otázka přátelé. Bude z toho protlaku taky dobrý přílohový špenát k masu a knedlíku? Nebo to nemám zkoušet příště? Vždycky dělám 4 balení a 4x 25 kč, nebo 4x 7 kč to je rozdíl. Proto mě to zajímá jestli už to někdo z vás zkoušel. Raději kupuju ten sekaný, ale protlak :*( ?
Co je to špenátový protlak?
Špenátový protlak si je podoben listovému, ale nejlepší je vypěstovaný na zahrádce. Nechci pomlouvat výrobce špenátu, ale možná, že do protlaku přidají i další druh zeleniny. V listovém, by to bylo poznat. A proto ten cenový rozdíl. Dlouhá léta jsme vařili s protlaku, ale když se objevil listový, tak jedině z něj. nelituj peněz, pochutnej si na listovým.
Takto připravený špenát všichni máme rádi.Mudr.Lant Špenátový protlak si je podoben listovému, ale nejlepší je vypěstovaný na zahrádce. Nechci pomlouvat výrobce špenátu, ale možná, že do protlaku přidají i další druh zeleniny. V listovém, by to bylo poznat. A proto ten cenový rozdíl. Dlouhá léta jsme vařili s protlaku, ale když se objevil listový, tak jedině z něj. nelituj peněz, pochutnej si na listovým.
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek