Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Cvanc
Nový příspěvek
od Cvanc » 30 bře 2017 08:40
Máte prosím někdo zkušenosti s topícím zařízením handy heater? Dnes jsem to viděl v televizi a docela by se mi to líbilo. Neviděl jsem reklamu celou. Proto by mě zajímalo jaká je hlučnost tohoto přístroje.
-
Ira
Nový příspěvek
od Ira » 30 bře 2017 10:29
Také by mě to zajímalo jestli to funguje tak jak ukazují v reklamě. Snad se někdo najde kdo s tím má zkušenost a už si to objednal.
-
Leoš
Nový příspěvek
od Leoš » 19 říj 2017 15:33
Vzhledem k velikosti bych tomu moc nevěřil že to dokáže vytopit velkou místnost.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 19 říj 2017 15:53
Podle recenzí malý výkon, hlučný ventilátor, vhodné pouze pro malou místnost na přitápění v přechodném období. Při spotřebě 370W zařízení úplně k ničemu.
-
Ira
Nový příspěvek
od Ira » 28 led 2018 00:16
Ira Také by mě to zajímalo jestli to funguje tak jak ukazují v reklamě. Snad se někdo najde kdo s tím má zkušenost a už si to objednal.
Bohužel jsme si ho koupili, ale výkon žádný. My spokojeni nejsme.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 28 led 2018 00:50
Jak už jsem někdy a někde psal - nemusím šlápnout do každého lejna, abych věděl, že každé páchne a špatně se vymývá z podrážek...
Stačí elementární znalosti fyziky - a člověk ví, že tohle fungovat podle tvrzení reklamy prostě nemůže...
Koneckonců - neznám nic, co prodáváno nějakým TVshopem, by opravdu fungovalo...
Taky proto se 'to' prodává výhradně pomocí reklamy bez možnosti si osahání 'toho' v kamenné prodejně...
A taky proto nic takového nekoupím...
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 28 led 2018 08:50
V roce po tom slavném sametu jsem viděl reklamu na topnou kostku která byla z Kanady.Docela bomba.Měla keramické topné články kde údajně okamžitě výkon stoprocentní a bla bla.Potom někde možná v televizi nějaký šop to nabízel.Tak sem ji objednal.Nebyla kanadská ale čínská.I když keramické články nemá tak skutečně na poměrně malé rozměry má solidní tepelný výkon.Mám ji dodnes.Koupil bych další ale už jsem ji nikde na trhu nenašel.Cena tuším byla patnáct stovek ale vyplatilo se.
-
-
Recenze a zkušenosti s Bohemia energy
Příspěvků 34
od Jiří Kodl » 27 črc 2016 12:27 »
Dobrý den, chtěl bych vyměnit svého stávajícího dodavatele za alternativní společnost. Nabízí se mi společnost Bohemia energy, v současné době je mi známo, že je to náš největší alternativec, ale...
- 34 Příspěvků
- 9528 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
24 lis 2017 14:09
-
-
marketagent.com zkušenosti recenze?
Příspěvků 2
od martínek » 31 srp 2017 07:47 »
Je opravdu možné vydělávat peníze na marketagent.com? Není to podvod? Bavilo by mě vyplňovat dotazníky za peníze. Máte s tím někdo zkušenosti? Nejedná se o podvod? Děkuji Poznámka majitele: Jako...
- 2 Příspěvků
- 1612 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
31 srp 2017 11:21
-
-
Zdravé stravování recenze a zkušenosti
Příspěvků 22
od Katka » 31 led 2024 11:57 »
Ahoj, chtěla bych si objednat krabičkovou dietu od Zdravého stravování a zajímalo by mě jak jste spokojení s jídlem a jaké výsledky od této diety očekávat? Mám v plánu zhubnout více kg, tak jestli je...
- 22 Příspěvků
- 6209 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Zuzka
15 říj 2024 14:29