Pokud někomu nařídí soud jako trest nucené práce, má za to nějaké peníze ten co je provádí? Nebo už se dnes nucené práce nepřidělují jako trest?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Jsou nucené práce placené?
Jistěže jsou placené...
Pracuješ za stravu, ubytování a ochranu...
Ale vážně - nucené práce odporují Listině základních práv a svobod, takže dneska v zemích, které tuto listinu ratifikovali, neexistují.
Jinde na světě - jak kde, musel bys to upřesnit...
Jo - pak ještě mohou existovat jiné nucené práce...
Víš, jak si nechat zadarmo prát a vařit?
Oženit se...
Bohužel . je to jedno z nejdražších "zadarmo" na světě...
Pracuješ za stravu, ubytování a ochranu...
Ale vážně - nucené práce odporují Listině základních práv a svobod, takže dneska v zemích, které tuto listinu ratifikovali, neexistují.
Jinde na světě - jak kde, musel bys to upřesnit...
Jo - pak ještě mohou existovat jiné nucené práce...
Víš, jak si nechat zadarmo prát a vařit?
Oženit se...
Bohužel . je to jedno z nejdražších "zadarmo" na světě...
Myslíš si, že nucené práce v Říši byly placené? Kdepak, pouze za ubytování, stravu, a základní lékařskou péči. Matka tam sloužila několik měsíců, než tábor osvobodila slavná Rudá armáda.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.michal Pokud někomu nařídí soud jako trest nucené práce, má za to nějaké peníze ten co je provádí? Nebo už se dnes nucené práce nepřidělují jako trest?