Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 13 zář 2017 13:02
Anneska Ježiš pardon :) stydím se a doufám, že to byl překlep
jasně, že do interiéru. A @Dundel možná asi i stačí když bude mířit jen na dveře.
OK, takže stabilně nařízená...
V interiéru...
Dobrá, mám ještě jeden dotaz - do čeho (nebo jak) ji chceš připojit?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 13 zář 2017 14:11
Anneska Zdravím, mám neustálý problém s vykrádáním chalpoupky. Máme ji dost odstrčenou a minimálně co dva roky vykradenou. U policie jsme samozřejmě neuspěli, ty nám poradili max si tak koupit kameru. Řešil jste to někdy někdo? díky
Dnes jsou zloději obezřetní a když jdou krást, tak předpokládají nějaké zabezpečení a proto si kryjí tvář, takže záznam na kameře by ti byl prd platný a ukradli by ti i kameru, ale existuje i zvukové a světelné zabezpečení, které stojí v řádu několika stovek.
http://www.alarmy-zabezpeceni.cz/ezs--- ... gnalizace/
-
Dundel
Nový příspěvek
od Dundel » 14 zář 2017 13:53
Tak ne všichni zloději jsou maskovaní. Je spousta z nich co příjdou i do banky normálně a neřeší to. Některé kamery mají i třeba funkci, že to pošle upozornění na mobil. Když pak budete třeba domluvený se sousedem, že v případě tam zajde se kouknout, tak ta kamera bude určitě užitečná.
-
Anneska
- člen
- Příspěvků 44
- Registrován 21 srp 2017 14:51
Nový příspěvek
od Anneska » 15 zář 2017 14:33
Taky si myslím, že i v dnešní době se najde takový trouba co ho to ani nenapadne
. To by se mi právě líbilo kdyby mě to takhle upozornilo (nevím jestli by byl soused nadšenej, kdybych mu volala, že tam mám zloděje ať ho jde zneškodnit :) ale třeba se pletu)
-
Dundel
Nový příspěvek
od Dundel » 25 zář 2017 15:12
Tak nemusí zrovna zneškodňovat. Bude stačit když se půjde třeba jenom kouknout jestli to není planý poplach.
-
Dundel
Nový příspěvek
od Dundel » 10 říj 2017 15:23
Mám v garáži nasměrovaný na auto bml eye360, ale jde o to, co všechno od toho očekáváš. Se když tak koukni na parametry a kdyby něco, tak se ptej.
-
Anneska
- člen
- Příspěvků 44
- Registrován 21 srp 2017 14:51
Nový příspěvek
od Anneska » 13 říj 2017 15:18
Díky, tak já se tedy rovnou zeptám
ty to tedy řešíš přes ten telefon? A jak je to s tím propojením jak se to tu řešilo?
-
Dundel
Nový příspěvek
od Dundel » 16 říj 2017 14:02
Ano mám normálně aplikaci v telefonu a nebo to jde i přes počítač. Nemusíš mít žádnou veřejnou IP adresu. Kompletní návod mají na stránkách.
-
-
Nemáte někdo na prodej chalupu?
Příspěvků 8
od
mowla » 25 črc 2018 10:19 »
Inspirován dotazem na 'pomstu za příjmení'...
Koupil bych nemovitost v Hrobě či na Onom světě...
;)
Čistě proto, abych si 'zvykal'...
;) :lol: ;)
- 8 Příspěvků
- 1125 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
25 črc 2018 10:57
-
-
Jak se připojí kamera k PC?
Příspěvků 2
od Leoš Prášek » 15 srp 2016 07:14 »
Když si koupím takovou tu malou kameru k počítači tak jak ji připojím? To má nějakou speciální koncovku? Nevím jestli takovou koncovku vůbec na PC mám.
- 2 Příspěvků
- 936 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Leoš Prášek
15 srp 2016 07:16
-
-
Proč už se dneska nenatáčí skrytá kamera?
Příspěvků 4
od Naďa » 03 led 2017 06:35 »
Strašně mi bavil dřívější pořad Ptákoviny kde byla skrytá kamera a lidé se různě nechávali nachytat. Proč už se dneska takový pořad netočí?
- 4 Příspěvků
- 1298 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
03 led 2017 12:29
-
-
Nová kamera do auta
Příspěvků 18
od Tonda » 03 říj 2017 14:51 »
Dobrý den, obracím se na Vás s žádostí o pomoc. Potřeboval bych poradit slušnou kameru do auta. Chtěl bych už něco slušnějšího a ne něco za pár korun z Číny. Nedávno jsem četl něco o kamerách s wifi....
- 18 Příspěvků
- 3281 Zobrazení
-
31 říj 2017 13:33
-
-
Jak sledovat na PC co natáčí kamera na mobilu?
Příspěvků 11
od Míra Hájina » 20 pro 2017 17:50 »
Jde to aby člověk sledoval na počítači třeba přes internet nebo wifi co natáčí mobilní telefon? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto...
- 11 Příspěvků
- 2041 Zobrazení
-
21 pro 2017 11:13