Problem ve vztahu co delat?
Dobry den, mam takovy dosti velky problem. Miluji jednu holku, chodili jsme spolu, a ona na dovolene v Dubaji byla za kamarady a jeden z nich po par kavach, jednoho dne kdyz ji pozval na veceri, nabidl darek snubni prstynek v hodnote 200 tisic kc. A rekl od ted jsi moje. Je pravnik a jeste dodelava skolu. Ona prstynek prijala. A ted na neho ceka dava mu 1.rok. Jsem z toho hode smutny, ona ceka na to jak se vyjadri. Denne ji vola. Maji vztah na dalku 5000 km. Myslim si ze me ma vice rada, ale taky jeji oblibena destinace je Dubaj. Nevim co v tehle chvili mam delat. Ona ceka na jeho vyjadreni a me se hrozne moc libi a miluji Ji. Nechci o ni prijit. Dala mi nabidku bud pockam rok, nebo at si hledam jinou. A on to bude muset bud zrusit nebo propadnout rocni lhuta. Jeho vztah je na dalku, ale o me nechce prijit a chce se stykat. Jak mam byt kamarad, kdyz ji miluji? Hrozne me to boli a nevim co dal mam delat?
Laska, vazny vztah
Re: Laska, vazny vztah
Na dovolené se lidé často poblázní, ale ten vztah, obzvlášť když je na dálku dlouho nevydrží. Její „snoubenec“ už má jistě dávno jinou, jen jí blbne hlavu. Tvoje dívka zatím naivně doufá a chce čekat, ale ona časem svůj omyl pochopí.
Jestli ji máš opravdu rád, počkej na ni, než jí to dojde.
Jestli ji máš opravdu rád, počkej na ni, než jí to dojde.
Re: Laska, vazny vztah
A kdoví, jestli je ten prstýnek pravý, dělají se dobré napodobeniny. Tak drahý prstýnek se po krátké známosti nedává. A student by si to ani nemohl dovolit. Udělal si z ní nejspíš legraci.