Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Otacon
Nový příspěvek
od Otacon » 14 lis 2024 13:37
Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 5/8
V USA/Miami
Už sem jsem začínal být každý den velmi unavený, ale myslel jsem si že je to z veder co v tom městě byly.
Každý den jsem chodil v šest ráno na místo, kde se můžete osprchovat a dát si snidani, a pak ještě na křesťanskou charitu kde dávali skoro každý den oběd.
Jinak jsem každý den ležel na kopci vedle silnice a modlil jsem se za nalezení práce a finanční pomoc a brigádu.
Za celou dobu co jsem byl v Miami, tak jsem jenom našel Jenou na zemi falešnou stodolarovku .
..
Jinak každý den pořád to samé, absolutní únava, spoustu spánku, modlitby růžence a modlitbu k Ježíšovi, šíření výukových kanálů o Ježíšovi na všech křesťanských fórech, a skoro každý den noční můry a pořád horší vibrace a horší sny, ještě před rokem to byly sny z hezkých světu, teď už každý den jenom.absolutne opuchle světy bez jakékoliv energie kde mě pořád někdo napadá a různé uráží a pořád všichni mají peníze a krásné ženy ...
Jednou jsem měl i sen kde jsem bezruký a beznohý a v televizi říkam že miluju Ježíše a Panní Marii.
Nikdo se se mnou nebavil nikde neměli práci, a darovat plazmu jsem taky nemohl.
Byl jsem tam asi dva měsíce, pořád chodil tam a zpátky, než mi někdo poslal asi 1300 korun na letenku do new Yorku.
-
-
Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panni Marii 1/8
od Otacon » 14 lis 2024 12:49 »
Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 1/8
Bylo to nekdy v roce 2021, co jsem začal...
- 0 Příspěvků
- 211 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Otacon
14 lis 2024 12:49
-
-
Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií 2/8
od Otacon » 14 lis 2024 13:01 »
Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 2/8
V Praze:
První tři měsíce to bylo docela...
- 0 Příspěvků
- 208 Zobrazení
-
14 lis 2024 13:01
-
-
Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií
od Otacon » 14 lis 2024 13:12 »
Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 3/8
Zpátky v ústeckém kraji:
V novém...
- 0 Příspěvků
- 242 Zobrazení
-
14 lis 2024 13:12
-
-
Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panní Marií 4/8
od Otacon » 14 lis 2024 13:23 »
Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 4/8
V Peru:
Dávali hromadu znamení, že začíná...
- 0 Příspěvků
- 198 Zobrazení
-
14 lis 2024 13:23
-
-
Moje zkušenost s Ježíšem Kristem a Panni Marii 6/8
od Otacon » 14 lis 2024 13:52 »
Moje zkušenosti s modlitbou svatého růžence, modlitbou k bohu, dodržováním desatera a chození do zpovědnice a šířením evangelia Ježíše Krista. 6/8
V New Yorku:
Modlitba svatého růžence už...
- 0 Příspěvků
- 138 Zobrazení
-
14 lis 2024 13:52