Zdravím,
vyskytl se takový problém.
Po výměně svorky na baterii mi začal blikat počet ujetých km. Dálkové ovládání přestalo fungovat a auto musím odemykat ručně. Má někdo s tím zkušenosti? Každá rada se hodí. Fiat Stilo 1,9 JTD 103 kW 2005
Děkuji Crashy
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Nefunkční dálkové ovládání a blikání ujetých km?
Je potřeba znovu nastavit nějaké údaje v palubním počítači (vymazaly se odpojením baterie)...
DO - nastavit přijímač (aby opět poznal DO v klíči), určitě ti to udělají v servisu, ale možná najdeš i nějaký návod na netu - osobně nevím, Fiatům jsem se spíše vyhýbal...
Blikání údajů na display obvykle signalizuje, že není nastaveno něco, co potřeba nastavit je - např datum a čas...Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
DO - nastavit přijímač (aby opět poznal DO v klíči), určitě ti to udělají v servisu, ale možná najdeš i nějaký návod na netu - osobně nevím, Fiatům jsem se spíše vyhýbal...
Blikání údajů na display obvykle signalizuje, že není nastaveno něco, co potřeba nastavit je - např datum a čas...Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek