Od kolika procent rybího masa jsou rybí prsty kvalitní?
Rybí prsty a takové to 'cihlované' file jsou největší sráXory, co můžeš koupit...
Plné vody, Éček, kdovíjakých plniv (včetně soji)...
Slušné filé koupíš zmražené - ale dobře si kontroluj, kolik je tam vody navíc - a vždy s kůží.
Kvalitní filé koupíš v dobrých rybárnách (masnách) čerstvé (chlazené!! - na ledu) - také s kůží.
Nejkvalitnější filé si sám nařežeš z čerstvých ryb - to si klidně z kůže stáhni (ale je to veliká škoda)...
Mimochodem - nechápu 'posedlost' českého zákaznictva po lososu - maso nic moc (tedy - pokud nekupuješ to lovené v divokých vodách - a to u nás takřka nekoupíš).
Pstruh lososový - nechutně tučný, uměle vyšlechtěný, podobného původu jako sádkový losos...
A přitom pomíjejí pstruha, candáta, štiku...
No - sice nechápu, ale nevadí mi to - aspoň nemusím za tyhle dobroty platit horentní sumy...
Slušné filé koupíš zmražené - ale dobře si kontroluj, kolik je tam vody navíc - a vždy s kůží.
Kvalitní filé koupíš v dobrých rybárnách (masnách) čerstvé (chlazené!! - na ledu) - také s kůží.
Nejkvalitnější filé si sám nařežeš z čerstvých ryb - to si klidně z kůže stáhni (ale je to veliká škoda)...
Mimochodem - nechápu 'posedlost' českého zákaznictva po lososu - maso nic moc (tedy - pokud nekupuješ to lovené v divokých vodách - a to u nás takřka nekoupíš).
Pstruh lososový - nechutně tučný, uměle vyšlechtěný, podobného původu jako sádkový losos...
No - sice nechápu, ale nevadí mi to - aspoň nemusím za tyhle dobroty platit horentní sumy...
mowla Rybí prsty a takové to 'cihlované' file jsou největší sráXory, co můžeš koupit...
To je právě ono že naše děti rybí prsty milují ale jiné ryby sníst nechtějí, například filé.
Hmmm...Dendyy To je právě ono že naše děti rybí prsty milují ale jiné ryby sníst nechtějí, například filé.
Tomu nerozumím...
"rybí prsty milují" - proč??? - čučí na reklamy???
"jiné ryby jíst nechtějí" - proč??? - nejsou dostatečně pravoúhlé a zarovnané???
Já tedy nevím - ale je takový problém, pokud jsou děti zfamfrněné nějakými howězinami - kvalitní rybí maso zarovnat do kvádříků a obalit v kukuřičné (např.) srouhance???
___
Nevím - a fakt nechápu - že rodiče, asi z pohodlnosti či hlouposti, podléhají dětské příchylnosti k reklamám (že je na to vůbec nachají koukat...!!!) a namísto slušného jídla do nich cpou sraXky...
___
Nikdy a nikde jsem nenechal zblblé děti rozhodovat za rozumné dospělé...
No - i když - v tomto případě...
Čertví, kde je vlastně ten rozum...