Po jaké době vyprší láska?
Po jaké době vyprší láska?
Mám přítele už dva roky a dříve to bylo prostě jiné. Těšila jsem se na každou chvíli s ním a dnes spolu jsme už jen ze zvyku. Je to normální že taková ta zamilovanost po dvou letech vyprší? Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Doktore pokud mluvíš pravdu tak klobouk dolů.Zřejmě by ti byla svatozář malá.Neříkám že nemám svou ženu stále rád ale určitě nejsem zamilovaný.A na druhou stranu i když bych řekl že si dost často jdeme
na nervy tak člověk potřebuje aby někdo vypral,uvařil a podobně.CHlapovi se po určité době už nechce.No a ruku na srdce toho se člověk nerad vzdává.Jak říkám klobouk dolů.
na nervy tak člověk potřebuje aby někdo vypral,uvařil a podobně.CHlapovi se po určité době už nechce.No a ruku na srdce toho se člověk nerad vzdává.Jak říkám klobouk dolů.
Proč bych měl lhát? Zrovna včera byla manželka u kadeřnice, pochválil jsem s tím, že se mi líbí, nikdy jsem i nejmenoval "moje stará" mezi chlapama, při procházce se držíme za ruku nebo kolem ramen, pochválíme si navzájem povedené dílo, samozřejmě se i zdravě zkritizujeme. Prostě děláme vše proto, co nám na naší svatbě řekla její babička: Děti, žijte tak, aby vám všichni záviděli.dabač Doktore pokud mluvíš pravdu tak klobouk dolů.Zřejmě by ti byla svatozář malá.Neříkám že nemám svou ženu stále rád ale určitě nejsem zamilovaný.A na druhou stranu i když bych řekl že si dost často jdeme
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Doktore, smekámMudr.Lant Proč bych měl lhát? Zrovna včera byla manželka u kadeřnice, pochválil jsem s tím, že se mi líbí, nikdy jsem i nejmenoval "moje stará" mezi chlapama, při procházce se držíme za ruku nebo kolem ramen, pochválíme si navzájem povedené dílo, samozřejmě se i zdravě zkritizujeme. Prostě děláme vše proto, co nám na naší svatbě řekla její babička: Děti, žijte tak, aby vám všichni záviděli.
Jen bych rád dodal, že já mám s manželkou prakticky stejný vztah a přesně na nás sedí to, co jsi tady napsal až na těch 41 let, máme zatím "jen" 29 let. A titul "moje stará" bytostně nesnáším.
Také gratuluji, to vážně jen tak nevidí.Mudr.Lant Děkuji oběma. Snad se dožijeme té Zlaté v pohodě.
Jinak můj názor je, že zamilovanost vyprchá brzo. Když jí následuje láska, tak ta už na celý život může být, ale to první poblouznění - často slepá zamilovanost - tak ta vydržet nemůže.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.