Porovnávač energií
Porovnávač energií
Chci změnit dodavatele elektřiny, ale moc se v tom nevyznám .. skoro tedy vůbec a ráda bych dostala nějaký souhrn nabídek. Nevíte jestli existuje nějaký porovnávač nebo něco takového? Bohužel nemám doma chlapa, co by mi poradil.. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Existují porovnávače, bohužel - jejich použití není tak jednoduché - musíš vědět, co co znamená. ..
Zkus spíše kontaktovat nějakého poradce (ale nevěř mu - jen si nech vysvětlit, co co znamena).
___
Upřímne - su chlap a myslím, že leccos chápu - ale nad výběrem dodavatele jsem strávil vyčerpávající víkend. ..
Zkus spíše kontaktovat nějakého poradce (ale nevěř mu - jen si nech vysvětlit, co co znamena).
___
Upřímne - su chlap a myslím, že leccos chápu - ale nad výběrem dodavatele jsem strávil vyčerpávající víkend. ..
Nevolej - pošli emila...klosnice Upřímně se mi moc takhle poradcům volat nechce, ale je to strašně moc možností a opravdu jsem jak tele v tom ... Jsem ráda, že to není tím, že jsem ženská :-D
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.