Jak může vypadat zahrada po několika letech?
Jak může vypadat zahrada po několika letech?
Slíbil jsem kamarádce že jí pojedu pomoct na chatu kde 8 let nikdo nebyl. Tudíž se tam nesekala tráva, pnoucí plot kolem cesty bude ohromný a další věci. Jak znovu obnovit trávník? Předpokládám že to bude chtít vzít kosou a pak až to bude krátké tak pěkně sekačkou. Dá se vůbec dát taková zahrada po 8 letech do pořádku. Asi to pár let potrvá co? Než tam bude zase normální trávník atd.. Čerpadlo po 8 letech ve vodě bude asi kaput.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Na trávník bych vzala strunovou sekačku, kosou se moc nadřeš. Také hodně záleží na tom, jaké travní semeno tam původně bylo vyseto. Třeba hřištní směs, tak ta by byla jen trochu přerostlá, tam by stačilo párkrát posekat a trávník by byl jako nový. V první fázi posekat a pak uvidíš co dál. Většinu plevelů sekáním zničíš, trávník se může vzpamatovat. Popínavky budou hodně přerostlé, chce to zahradnické nůžky a střihat.
Budu dávat pozor. Díky
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek