Může člověk umřít třeba i na rakovinu kůže? Nebo tento druh není nebezpečný? Mám podezření že ji mám.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Je nebezpečná rakovina kůže?
Na to ti odpoví jen lékař. Na kůži může být mnoho různých výrůstků, nebo znamének, která nebezpečná nejsou. Není nutné se hned bát.
Ale i případě že by to rakovina byla, čím dřív se začneš léčit, tím je větší naděje na uzdravení. Neodkládej to, nehledej rady na netu a navštiv lékaře. Já bych určitě nechtěla žít s tou nejistotu, že nevím co to na kůži mám....
Ale i případě že by to rakovina byla, čím dřív se začneš léčit, tím je větší naděje na uzdravení. Neodkládej to, nehledej rady na netu a navštiv lékaře. Já bych určitě nechtěla žít s tou nejistotu, že nevím co to na kůži mám....
Na kožním lékařka pozná jestli se jedná o normální kožní problém. Pokud má podezření může tě poslat na podrobnější vyšetření kde mají lepší přístroje.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.