Jaká byla Vaše oblíbená hra v dětských letech?
Jaká byla Vaše oblíbená hra v dětských letech?
Chtěl bych se Vás přátelé zeptat, jak jste si kdo hrál v dětství kdy nebyl počítač ani tablet ani mobil? Když vyprávím dětem že jsem si dokázal ve 4 letech půl dne hrát s knížkou (používal jsem ji jako volant) na autobus , tak na mě koukají jako na blázna . Řeknou mi, to by nás neba, jdeme raději na PC. Ale tenkrát počítač nebo mobil nebyl. Nebo s ramínkem na prádlo jsem doma běhal celej den po bytě a hrál si na letadlo . To už ale asi dnešní generace nechápe co?
Jo to už dnešní generace neví co je. Já vyrůstal na vesnici a měl jsem zahnutý klacek do tvaru pistole. Každý den jsem šel ven a střílel na šišky na stromech nebo na popelnice a hrál si na vojáka. Dneska to raději nikde neříkám. Tomu by nikdo nevěřil jak se dříve dokázal člověk v dětských letech bavit.
Čertíku hodně dobrá otázka a díky za ní. Nechám toto vlákno přečíst vnoučkům. Myslím že se mi budou hodně vyptávat jak se dalo vůbec žít bez počítače a mobilu. Když přijedou a není místy signál tak se můžou zbláznit. Co když mi někdo volá a já nejsem dostupný? Co když zrovna něco potřebuje?
Dříve když nebyl mobil tak byla klidnější a lepší doba. Nikdo nikoho neuháněl a slovo platilo. Když se řeklo že někdo v 10 přijde tak přišel. Dneska mi přijde SMS, zdržím se hodinu, nebo kolikrát SMS nepřijdu necháme to na jindy.
Zato internet ten se mi zdá užitečný. Člověk si vyhledá informace, nakoupí, vidí fotky rodiny.
Každá doba má svoje, ale tuto otázku beru jako jednu z nejlepších co tu kdy byla. Krásně jsem zavzpomínala na dětství a určitě to proberu s rodinou. Ty to zajímá jak to bylo dříve, tak jim budu vyprávět. Uděláme si pěkný večer až přijedou a aspoň se dozví jak do bylo dříve.
Dříve když nebyl mobil tak byla klidnější a lepší doba. Nikdo nikoho neuháněl a slovo platilo. Když se řeklo že někdo v 10 přijde tak přišel. Dneska mi přijde SMS, zdržím se hodinu, nebo kolikrát SMS nepřijdu necháme to na jindy.
Zato internet ten se mi zdá užitečný. Člověk si vyhledá informace, nakoupí, vidí fotky rodiny.
Každá doba má svoje, ale tuto otázku beru jako jednu z nejlepších co tu kdy byla. Krásně jsem zavzpomínala na dětství a určitě to proberu s rodinou. Ty to zajímá jak to bylo dříve, tak jim budu vyprávět. Uděláme si pěkný večer až přijedou a aspoň se dozví jak do bylo dříve.