Padla tady otázka, kolik platí Nova ve výměně manželek. Zajímalo by mne, za předpokladu že dá oběma rodinám 50tis. a 10 dní u nich natáčí, z toho pak vystříhá nejlepší záběry na asi hodinový pořad který 3x proloží reklamou, zaplatí za práci kameramanů a všech ostatních kteří spolupracovali, jestli na tom vůbec může vydělat, když se pořad pustí jen jednou.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Může na tom Nova vydělat?
Víš kolik se platí za reklamu? Před televizními novinami je to ve statisících. Navíc výměna manželek pak běží na Telce a na internetu a všude se reklama přehrává. Nic to není ale proti tomu, když jsem jel s adminem této poradny na obchodní schůzku do společnosti seznam.cz a ptali jsme se kolik by stála reklama na jeden projekt přímo na stránce seznam.cz. Bylo nám řečeno že týdně garantují statisíce prokliků a cena kolem milionu. Tak jsme slušně poděkovali a jeli zase domů. Ale ve společnosti seznam je to nádherné. Všude jsou samé gauče, lezecká stěna nebo v kanceláři kulečníky. Kdo dělá pro společnost seznam.cz ten musí být spokojený.
Čertíku, tak to jsem netušila, že reklama je tak drahá. To je vážně síla. Přitom pro lidi jako jsem já si ty reklamy v telce platí úplně zbytečně. Já když některou vidím, tak hned vím jistě, že tenhle výrobek nechci.
Včera jsem náhodou viděla kousek za seriálu Ulice, zapnula jsem ji zrovna když si Matěj plánoval, že udělá stránky, kde se lidé budou ptát a jiní jim odpovídat. Věděl jistě, že na tom bude hóóódně vydělávat.
No a nyní mám puštěnou telku jako zvukovou kulisu a zrovna běží „Co na to Češi“. To je taky síla, je to na úrovni jako kdysi býval Kolotoč. Myslím tím pro určitou třídu lidí.
Včera jsem náhodou viděla kousek za seriálu Ulice, zapnula jsem ji zrovna když si Matěj plánoval, že udělá stránky, kde se lidé budou ptát a jiní jim odpovídat. Věděl jistě, že na tom bude hóóódně vydělávat.
No a nyní mám puštěnou telku jako zvukovou kulisu a zrovna běží „Co na to Češi“. To je taky síla, je to na úrovni jako kdysi býval Kolotoč. Myslím tím pro určitou třídu lidí.
Jak by mohl jinak seznam.cz v roce 2014 mít čistý zisk 948 milionů? A obrat v roce 2014 přes 3 miliardy? Je to v té tabulce. To snad není pravda. Nikdy by mi nenapadlo že se tam točí takové peníze. https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam.czPoznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.