Neustálé kontrolování zdali je vše vypnuté
Neustálé kontrolování zdali je vše vypnuté
Dobrý den. Co s tím mám dělat? Když jdu ven tak třeba 10 minut kontroluji plyn jestli opravdu vypnutý. Jedu postupně všechny knoflíky a když dojedu na ten poslední, tak si říkám bylo to opravdu vypnuté ? A začínám znova. Poté dojdu do předsíně že už půjdu z bytu a řeknu si opravdu to bylo vypnutý a jdu kontrolovat plyn znova. Prostě se strašně bojím že nechám plyn zapnutý.
No tak to chodíte kontrolovat a co .Nadarmo se neříká dvakrát měř a jednou řež.Já zase blbnu obráceně.Před barákem nechám ve dveřích v autě klidně celý den klíče,když si uvařím vajíčka tak plyn na rozdíl od vás nevypnu a když mě to žena vytkne tak jsem docela nas.atý.Přeci se neoběsím že jsem takový blb.Sice se snažím ale chybička se občas vloudí.
Měl jsem jednou podobný problém jako Filip36. Stále jsem kontroloval jestli je vypnutá voda. Vrátil jsem se tam klidně i pětkrát a zase to kontroloval před odchodem z domu. A stejně jsem si po cestě venku říkal, byla ta voda vypnutá?
Když jsem šel s depresí k psychiatričce tak jsem ji o tom řekl. Nakonec se přišlo na to (po rozhovoru s ní) že jsem jednou nechal doma téct vodu. Od té doby jsem měl stále nutkání ji kontrolovat aby se to už nestalo. Říkala že nějaká část mozku to stále vrací a člověk stále kontroluje. Od té doby co jsem zjistil příčinu proč se tolik bojím aby voda netekla tak už to nedělám. Kontroluju už maximálně dvakrát.
Když jsem šel s depresí k psychiatričce tak jsem ji o tom řekl. Nakonec se přišlo na to (po rozhovoru s ní) že jsem jednou nechal doma téct vodu. Od té doby jsem měl stále nutkání ji kontrolovat aby se to už nestalo. Říkala že nějaká část mozku to stále vrací a člověk stále kontroluje. Od té doby co jsem zjistil příčinu proč se tolik bojím aby voda netekla tak už to nedělám. Kontroluju už maximálně dvakrát.