Vysoká teplota v lednici
Vysoká teplota v lednici
Zdá se mi že lednička málo chladí. Tak jsem v ní dneska změřil teplotu a i když je puštěná na max, tak jev ní 12 stupňů. To je.asi moc ne? Nikdy jsem to neměřil takže nevím kolik tam má být. Asi budu muset už koupit novou. Tato je stará už cca 17 let.
Nech v ledničce teploměr déle a třeba po hodině se znovu podívej. Ledničky udržují teplotní rozmezí a začnou chladit teprve když teplota vystoupí nad nastavený stupeň. Je možné, že vychladí třeba na 7 stupňů a pak začne chladit znovu teprve až když tam je 12.
Ale také je možné, že přišel čas napsat si Ježíškovi o novou. :)
Ale také je možné, že přišel čas napsat si Ježíškovi o novou. :)
Jen ještě malý dotaz. Kam jsi dal ten teploměr?
Teplota v lednici totiž není stejná. Ve střední části lednice, jak správně píše Ralf má být kolem 5 stupňů. Ve vrchní polici kolem 8 stupňů a v nejnižší polici nad zásuvkou mají být jen 2 stupně. V zásuvce na dně lednice kolem 10.
Ovšem nejvyšší teplota se drží ve dvířkách, tam je 10-15 stupňů. Nebyl teploměr ve dvířkách?
Teplota v lednici totiž není stejná. Ve střední části lednice, jak správně píše Ralf má být kolem 5 stupňů. Ve vrchní polici kolem 8 stupňů a v nejnižší polici nad zásuvkou mají být jen 2 stupně. V zásuvce na dně lednice kolem 10.
Ovšem nejvyšší teplota se drží ve dvířkách, tam je 10-15 stupňů. Nebyl teploměr ve dvířkách?
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 10 Příspěvků
- 1999 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
13 říj 2017 11:07
-
- 2 Příspěvků
- 1066 Zobrazení