Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Roman D.
Nový příspěvek
od Roman D. » 07 pro 2016 12:00
Může škodit člověku i pasivní kouření elektronické cigarety? Nejspíš to bude jako u normální cigarety když sedím vedle kuřáka co?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 07 pro 2016 13:31
Jako u klasické cigarety to asi nebude, ale škodlivé je to také.
-
Venca
Nový příspěvek
od Venca » 08 pro 2016 08:42
Určitě to také škodlivé bude. Nejde ale asi říct jak moc. Elektronická cigareta totiž funguje na jiném principu než klasické cigarety které se zapalují. Z elektronické cigarety nevychází kouř ze spáleného tabáku.
-
Pazi
Nový příspěvek
od Pazi » 09 úno 2017 08:18
Já jsem přešel na elektronickou cigaretu. Nikdy jsem teda nekouřil přímo doma, ale určitě pak ve společných prostorách (restaurace, kluby..) to pro pasivní kuřáky škodlivý bylo a je. Při kouření elektronický cigarety nevzniká tolik škodlivých látek, jako při kouření klasický, u elektronický cigarety vydechujete páru, která navíc může i vonět. Není to super zdravý pro kuřáka, ale pro okolí to bude téměř neškodný. Párkrát jsem si zakouřil vapour 2 i v obýváku a nic nenačichlo a prostředí zakouřený nebylo, jako za normální. Čisto, žádná mlha, kouř, pára v okamžiku zmizí.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 4 Příspěvků
- 1752 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Patrik
09 srp 2017 08:58
-
-
Kouření elektronické cigarety na zastávce MHD?
Příspěvků 5
od ed@ » 28 zář 2017 16:10 »
Je zákaz kouření na zastávkách MHD včetně elektronické cigarety? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
- 5 Příspěvků
- 2563 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Vlasta Rulcová
19 bře 2023 16:31
-
-
Škodí i pasivní kouření?
Příspěvků 3
od Brigita » 28 srp 2016 09:15 »
Mám nabídku jít pracovat do jednoho baru. Nekouřím ale bojím se o zdraví díky pasivnímu kouření. Co jsem se tam byla podívat tak je tam nakouřeno strašně moc. Děkuji za názor. Poznámka majitele: Jako...
- 3 Příspěvků
- 974 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Brigita
28 srp 2016 17:23
-
-
Škodí tak je pasivní kouření?
Příspěvků 1
od Radúza » 12 lis 2016 13:23 »
Je škodlivé po zdravotní stránce pasivní kouření? Často chodím do zakouřených prostor tak by mě zajímalo jestli to také škodí zdraví. Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré...
- 1 Příspěvků
- 755 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
12 lis 2016 13:25
-
-
Proč nekupovat levné elektronické cigarety?
Příspěvků 3
od Finka » 11 dub 2017 15:29 »
Proč nekupovat levné elektronické cigarety? Je lepší si připlatit? Může opravdu ta levná elektronická cigareta bouchnout nebo bude škodit zdraví víc? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám...
- 3 Příspěvků
- 1050 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Andree
12 črc 2017 13:49