Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
kulisekobecny
Nový příspěvek
od kulisekobecny » 02 pro 2016 14:23
Zdravím všechny, prosím o radu na vánoční dárek pro babičku. Není nijak aktivní, lázně už jsme jí dávali, nechci jí dávat blbosti typu salámy, víno, svíčky, kosmetický balíčky, kafe, čaje nebo doplňky stravy. Filmy a knihy už jsme jí také dávali. Chtěla bych něco originálnějšího. Ideálně třeba nějakou stolní hru nebo tak něco, co bychom si mohli užít i s ní. Napadá vás něco?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 02 pro 2016 14:41
Ze stolních her je dobrá - Dostihy a sázky - je pro celou rodinu. Co koupit babičce tablet, jsou i weby pro seniory, měla by v sedě dost zábavy. Nebo bych jí vybrala nějaké teplé oblečení, třeba vestičku, hřeje a neomezuje v pohybu.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 02 pro 2016 14:56
Každá babička určitě ráda vaří i peče, tak ji kup nějakého vhodného pomocníka do kuchyně.
-
kulisekobecny
Nový příspěvek
od kulisekobecny » 13 pro 2016 21:35
Tak jsem sehnala úžasnou hru, je přímo pro babičky a dědečky, ale zahrají si jí i děti. Takže mám opravdu radost. Jmenuje se : Jak to tenkrát bylo. a je to stolní hra.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 14 pro 2016 06:24
Dobrá volba
. Babička si zavzpomíná na dobré časy a vy, mladší generace se dozvíte více pravdy jak to opravdu bylo než se dozvídáte z médii a školy.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Kam schovat vánoční dárky?
Příspěvků 4
od Paulus » 29 zář 2016 12:29 »
Kam dáváte vánoční dárky a bije děti nenašli? Když je najdou tak to už potom nebude překvapení.
- 4 Příspěvků
- 1386 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
19 pro 2016 10:02
-
-
Dva stejné vánoční dárky
Příspěvků 2
od Halina » 25 pro 2016 14:47 »
Co dělat v případě že jsem dostala dva vánoční dárky které jsou naprosto stejné a oba dva nevyužiji? Lístek od nich samozřejmě nemám protože to byl dárek a dotyčný nechce abych věděla cenu. Takže ho...
- 2 Příspěvků
- 977 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prasák
25 pro 2016 22:16
-
-
Kdy nakupovat vánoční dárky?
Příspěvků 1
od Martin » 22 srp 2017 18:54 »
Myslíte že budou ceny zboží před Vánoci stoupat? Je dobré nakupovat už teď Vánoční dárky? Nebo naopak budou těsně před Vánoci ceny zboží klesat?
- 1 Příspěvků
- 656 Zobrazení
-
22 srp 2017 20:32
-
-
- 2 Příspěvků
- 899 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
25 pro 2017 17:49
-
-
Jak dávat nezabalené vánoční dárky?
Příspěvků 3
od Ondřej Vlach » 24 pro 2017 09:54 »
Jak dát pod stromeček vánoční dárky v krabici které nejsou zabalené například holící strojek? V igelitové tašce?
- 3 Příspěvků
- 748 Zobrazení
-
24 pro 2017 10:08