Dobrý den chci se zeptat na jednu věc ohledně bydlení. Chodím do práce a vydělávám pěkné peníze. Nechci ale bydlet do konce života v pronajatém bytě a platit někomu nájem. Jak přijít k vlastnímu bytu? Když jsem se byl zeptat u nás na výboru tak mi bylo řečeno že jsem v pořadníku že to vypadá asi za deset let. Stejně by to byl ale zase městský byt kde bych jenom platil nájem. Jak přijít k vlastnímu bytu?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.
Jak může mladý člověk přijít k bytu?
Re: Jak může mladý člověk přijít k bytu?
Já když jsem si našel práci po hned po škole tak jsem šel bydlet do podnájmu. Proto že hypotéku vám nedaji když nemate pracovní smlouvu na dobu neurčitou. A hned jak jsem jsem měl smlouvu tak jsem doložil v bance trvalý příjem a pracovní smlouvu a vzal si hypotéku a našel si bydlení tady a teď už bydlím ve svém. A jinak třeba když ještě člověk něco zdědí po rodičích třeba nějaký byt a nebo nějaký finanční obnost za který si člověk koupí vlastní bydlení.
Tak já naštěstí byt dostanu (zdedim) a zatím žiji s rodiči. Takže jsem v "suchu".
-
- člen
- Příspěvků 12
- Registrován 24 črc 2020 15:35
Zaplacení hypotéky není dobrá volba, ale myslím si, že je lepší než měsíční nájem.
Bydlím v bytech, které patří někomu jinému, více než 5 let a viděl jsem téměř všechno.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.
Bydlím v bytech, které patří někomu jinému, více než 5 let a viděl jsem téměř všechno.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.