Jak narovnat křivý nos ?
Jak narovnat křivý nos ?
Můžu něco udělat s křivým nosem ? Mám ho na jednu stranu více zahnutý. Dříve mi to nevadilo ale docela bych s tím něco udělal. Poradíte prosím ?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Opravit křivý nos v dnešní době není problém, ale pojišťovna takové zákroky nehradí. Operaci si budeš platit sám. S doporučením od obvoďačky se můžeš jít objednat do nemocnice.zenek Mám nos na levou stranu. Špatně mi srostla ta kost co jsem dostal na hubu. Půjde to opravit? Dělají se operace nosů? Kam s tím jít? K obvoďačce?
Pokud doložíš lékařskou zprávou, že ti byl nos ošetřen po úraze, může ti revizní lékař schválit bezplatnou operaci nosu a pokud ne, operaci budeš hradit, jak píše Annzenek Mám nos na levou stranu. Špatně mi srostla ta kost co jsem dostal na hubu. Půjde to opravit? Dělají se operace nosů? Kam s tím jít? K obvoďačce?
To souhlasím, platí všechny operace, které jsou nutné k zlepšení zdravotního stavu. Nehradí kosmetické úpravy, které jsou jen z důvodu zkrášlení. Nakolik je operace nutná posoudí lékař a podle jeho posudku zdravotní pojišťovna rozhoduje. Zda to bude, nebo nebude platit, se pacient dozví ještě před zákrokem.
Poznámka majitele:
Poznámka majitele:
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 2 Příspěvků
- 1636 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Admin Pavel Soukup
16 kvě 2023 11:00
-
- 4 Příspěvků
- 1367 Zobrazení