Technická otázka

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Paulie
člen
Příspěvků 1535
Registrován 16 úno 2016 08:21

Technická otázka

Nový příspěvek od Paulie » 26 led 2017 19:38

Když se taky každý den zeptám na jednu nebo 2 otázky, pomůže to poradně? Na jakém principu to funguje?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Paulie
člen
Příspěvků 1535

Nový příspěvek od Paulie » 26 led 2017 19:41

Jestli to funguje na principu že čím více je tu otázek , tím více bude chodit lidí tak se klidně pod mojí přezdívkou na dvě věci denně zeptám. To mi nic neudělá a všiml jsem si že i na ostatních poradnách se klidně taky registrovaný uživatelé ptají ostatních. Díky za odpověď někoho z vedení.. :-pa

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 26 led 2017 19:54

Balím to v kanclu a za 40 minut jsem doma. Snad nebude v Tescu fronta, mám toho dneska od rána dost. Dělám od 5 ráno. :roll: Pak ti tu odpovím jak je to s otázkama, návštěvností atd...

Paulie
člen
Příspěvků 1535

Nový příspěvek od Paulie » 26 led 2017 19:57

Oukej :-y teka OK :lol:

Čertík
člen
Příspěvků 2691
Registrován 20 úno 2016 08:35

Nový příspěvek od Čertík » 26 led 2017 21:35

Pokusím se to teda nějak vysvětlil. Samozřejmě že čím více otázek bude zde na poradně, tím více lidí bude chodit z vyhledávačů. Když si zadáš na seznamu třeba "Mazurka má jaký takt" https://search.seznam.cz/?q=mazurka+m%C ... aq=-1&su=e tak ti vyběhne poradna na prvním místě. Čím více otázek zde bude, tím více bude chodit lidí z vyhledávačů, tím více se budou lidi ptát, tím více bude otázek.

Nyní je tu kolem 6560 otázek (vyhledávače jich mají zaindexovanou asi třetinu a už chodí přes 200 lidí denně, už tu bylo i 350 lidí za den.

Pokud se denně zeptáš na 2 otázky, je to za rok cca 730 otázek. Tudíž by to poradně samozřejmě pomohlo. Hlavně nesmí být otázka zkopírovaná z jiného webu ale musí být napsaná podle svých slov. Jinak to vyhledávače budou hodnotit jako duplicitní obsah, sníží poradně hodnocení (že kopíruje články odjinud) a potom ji místo na prvním místě na nějakou otázku budou dávat třeba až na třetí místo.

Proto to na jiných poradnách řeší tím, že najímají děti co tam přidávají otázky za peníze. Myslím že víme o čem mluvím czpo....cz . Je to jedna z možností jak získat návštěvnost. Admin této naší poradny ale řekl, že dokud bude Adminem poradny, nepřidá sem jediné dítě trapnou otázku za peníze. Má to své důvody. Když se ptají děti tak ty otázky podle toho vypadají a ani rádce na ně nebaví odpovídat. Pak přestanou na poradnu chodit, protože ty otázky jsou prostě o ničem. Takže zvolil cestu placené reklamy. Sice to vyjde dráž, ale máš pak jistotu že někomu opravdu pomůžeš, navíc když si přečteš jakoukoliv otázku tak to má nějakou logiku. Neptají se zde placené děti co je to slovo "člověk" nebo "kdy mi vyplatí admin webu za přidávání otázek" či "Dvě cikánky mě chtějí zbít" nebo "Koukáte se na ulici?". To jsou placené otázky dětí které vkládají právě na tu poradnu. Neví na co se ptát tak to tam rozjíždí takto. Sice ušetří peníze co třeba zdejší Admin dává do reklamy, ale kvalita poradny je úplně jinde. Proto tam lidé nechodí odpovídat.

I kdyby se zde každý zeptal na jednu otázku týdně tak to bude pro poradnu obrovský přínos, více návštěvníků z vyhledávačů, více nových otázek.

Občas se řeší poštou, proč je online třeba 10 lidí a nikdo se na nic neptá. Je to kvůli tomu že přijdou z vyhledávačů na nějakou otázku, počítadlo je započítá a po přečtení odpovědi odejdou. Proto se může někdo zeptat na novou otázku když jsou třeba online 3 lidi a pak jich bude online 15 a nezeptá se nikdo na nic. Přečtou si odpověď a jdou pryč.

Snad jsem to alespoň trochu vysvětlil jak to funguje. Taky jsem říkal že se denně jako Čertík zeptám zde na poradně aspoň na jednu věc (bylo by to 365 otázek za rok), ale nemám na to čas. V kanclu vždy jen zhlídnu co se tu řeší a pořád jsem v zápřahu.
Ještě k té czpo....cz, tam mají 10.700 otázek a už chodí kolem 1000 lidí za den. Sem už by na 6500 otázek mělo chodit přibližně kolem 600 lidí denně, ale vyhledávačům to trvá a mají zaindexovanou asi třetinu otázek teprve. Až sem bude chodit víc lidí tak se nebude muset investovat tolik do reklamy a už se budou lidé ptát. Snad už to bude brzo. No trochu jsem se rozepsal, tak su udělej Paulie kafčo a máš co číst. :lol:

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169
Registrován 12 úno 2016 08:17

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 26 led 2017 22:03

ČERTÍK dík za článek, líp bych to nenapsal .

Ještě doplním dvě věci .

Dávám teď ještě odkaz Máte nějaký problém ? Všeobecná poradna . na dalších 5 webů co mám , tak uvidíme jestli se budou lidé od zítřka více ptát . Jsou to všeobecné weby tak třeba bude více otázek. Jdu to tam šoupnout . Návštěvnost mají slušnou tak si od toho hodně slibuju.

A ještě jedna věc . Zítra ráno v 9.00 přijede ke mě jeden technik zkusit opravit tu poštu jak nejde odpovídat a musí se dát vytvořit novou zprávu , tak se může stát že kolem deváté nebudou úplně funkční všechny funkce webu . Je to už pátá firma a zatím to ještě nikdo neopravil tu poštu tak uvidíme jestli to zítra dají nebo ne . Už by to chtělo nějako konečně vyřešit . Snad už to zítra klapne .Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Prošláplá podlaha u řidiče a technická?
       od Majsner » 21 pro 2017 11:17 »
    1 Příspěvků
    442 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    21 pro 2017 11:20
  •    Otázka na uživatele satam
       od prasák » 27 úno 2017 16:19 »
    10 Příspěvků
    2929 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Jitule
    27 úno 2017 20:10
  •    otázka