Dítě má ve školce prázdniny a rodiče musí do práce
Dítě má ve školce prázdniny a rodiče musí do práce
Kam dát dítě když má ve školce prázdniny a rodiče musí do práce?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
To není vhodná rada :!: S takovým zaměstnancem bych brzo vyběhla. Někteří zaměstnavatelé se již před nástupem žen s dětmi ptají, jestli mají zajištěné hlídání v době nemoci dítěte. Dnešní doba si žádá pracující zaměstnance, ne takové kteří zneužívají paragrafů a jsou často doma.Mudr.Lant Přečti si co jsem napsal, ale já ti to zopakuji: teoreticky, což znamená, že může navštívit pediatra s tím, že je dítě nemocné a nemůže býti umístěno do školky a pokud lékař uzná nemoc, může být teoreticky na paragrafu a placeném.
Máš tím namysli i zaměstnance tmavé pleti? Já bych se zaměstnavatelem vyběhl, dát si do podmínek, že žena musí mít zajištěné hlídání. To je diskriminační!Ann To není vhodná rada :!: S takovým zaměstnancem bych brzo vyběhla. Někteří zaměstnavatelé se již před nástupem žen s dětmi ptají, jestli mají zajištěné hlídání v době nemoci dítěte. Dnešní doba si žádá pracující zaměstnance, ne takové kteří zneužívají paragrafů a jsou často doma.
Osobně bych nesvěřil nikomu cizímu dítě, i když má vysokou, a natož platil až 100 korun za hodinu hlídání.
A proto je tolik nezaměstnaných. Lidé s tvým přístupem si za to mohou sami, zapomínají, že už nežijeme v komunismu. Představ si, že zaměstnavatel má v provozu 5 žen. Jsou pololetní prázdniny a všem pěti ženám náhle onemocní dítě. Tak zavře provoz, prodělá a má mu to být jedno?
Nemyslím si, že tato poradna má za úkol učit lidi podvádět.
Ono se to dá zařídit i jinak. Stačí se nerozhádat se sousedy. My tady máme dohodu, že se hlídá na střídačku. Vždy jedna žena si vezme neplacené volno a všechny děti z okolí jsou u ní. Příště se to zase prohodí. Jednoduché a snadné. Tak se mohou domluvit i maminy dětí ze školek, každý den může hlídat jedna.
Ono se to dá zařídit i jinak. Stačí se nerozhádat se sousedy. My tady máme dohodu, že se hlídá na střídačku. Vždy jedna žena si vezme neplacené volno a všechny děti z okolí jsou u ní. Příště se to zase prohodí. Jednoduché a snadné. Tak se mohou domluvit i maminy dětí ze školek, každý den může hlídat jedna.
Teorie a praxe je rozdílná věc od nepaměti. Je to krásné, když se maminy domluví, ale nikdo se nepozastavuje nad tím, že když jedno z dětí má nudli u nosu, že za chvíli jsou zasmrkané všechny a ne všechny děti jsou stejného věku a bla bla....bylo by to na dlouhé psaní... a co pak? Pak by každá matka šla se svým dítětem na paragraf.Ann A proto je tolik nezaměstnaných. Lidé s tvým přístupem si za to mohou sami, zapomínají, že už nežijeme v komunismu. Představ si, že zaměstnavatel má v provozu 5 žen. Jsou pololetní prázdniny a všem pěti ženám náhle onemocní dítě. Tak zavře provoz, prodělá a má mu to být jedno?
Je to stejné, jako když do školky přijde dítě s nudlí.Mudr.Lant Teorie a praxe je rozdílná věc od nepaměti. Je to krásné, když se maminy domluví, ale nikdo se nepozastavuje nad tím, že když jedno z dětí má nudli u nosu, že za chvíli jsou zasmrkané všechny a ne všechny děti jsou stejného věku a bla bla....bylo by to na dlouhé psaní... a co pak? Pak by každá matka šla se svým dítětem na paragraf.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek