Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Tichá Monika
Nový příspěvek
od Tichá Monika » 02 úno 2017 15:00
Na Železném roštů plynového sporáku je usazená mastnota a zbytky jídla. Vůbec to nejde ničím odstranit. Povedlo se to někomu nějak dát dolů? Myslím ten rošt na který se pokládají hrnce.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 02 úno 2017 15:10
Velice se dobře osvědčil čpavek, který působí velmi agresivně na zašlou špínu. Rošty je třeba dát do nějaké plastové nádoby, přidat čpavek, který se dá koupit, dobře uzavřít a za několik málo minut nechat působit. Protože je čpavek nebezpečný při vdechnutí, je nutno pracovat ve venkovním prostředí a používat ochranné pomůcky.
-
Sandra
Nový příspěvek
od Sandra » 04 úno 2017 08:11
Můžeš také použít horkou vodu kartáček a Jar. Takto jsem to dělala já. Chce to nejdřív nechat rošt v horké vodě odpučet. Pak vzít kartáček s Jarem a pořádně ho vydrbat.
-
Nechápavá
Nový příspěvek
od Nechápavá » 04 úno 2017 16:11
Podle otázky to vypadá, že někdo hledá radu. Rada smazaná, vadí odkaz? Mě se sprej na odstranění zapečených nečistot (trouba, rošt a pod.) z drogerie DM (38,- kč) maximálně osvědčil.
Kdo myslí, že jde o reklamu, ať se s tím klidně dře, ale ostatním ať nebrání to vyčistit jednodušeji bez dřiny)
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 04 úno 2017 16:22
Nechápavá Podle otázky to vypadá, že někdo hledá radu. Rada smazaná, vadí odkaz? Mě se sprej na odstranění zapečených nečistot (trouba, rošt a pod.) z drogerie DM (38,- kč) maximálně osvědčil.
Kdo myslí, že jde o reklamu, ať se s tím klidně dře, ale ostatním ať nebrání to vyčistit jednodušeji bez dřiny)
Stačilo napsat název toho speje slovy, to by byla dobrá rada, protože tazatel by si ho vyhledal sám. V této poradně nestojíme o odkazy. Doplň nám prosím název toho prostředku.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 04 úno 2017 18:22
Podle pravidel, které ctím, je i uvedeno: Je povoleno vkládat odkazy na jiné stránky jen pokud jsou relevantní k otázce.. Takže odpověď s odkazem, která přímo souvisí by neměla být nahlášená!
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 04 úno 2017 18:29
Mudr.Lant Podle pravidel, které ctím, je i uvedeno: Je povoleno vkládat odkazy na jiné stránky jen pokud jsou relevantní k otázce.. Takže odpověď s odkazem, která přímo souvisí by neměla být nahlášená!
Já to nenahlásila, ale viděla jsem ten příspěvek. Opravdu jako reklama vypadal a mohl být.
-
nechápavá
Nový příspěvek
od nechápavá » 05 úno 2017 03:23
Do pravidel jsem se dívala a odkaz souvisel s dotazem. Chtěla jsem to odkazem tazateli ulehčit (obrázek spreje). Sprej se prodává pod značkou drogerie. DenkMit.
-
Vacek
Nový příspěvek
od Vacek » 05 úno 2017 03:43
Napsat název přípravku nestačí? Myslím že stačí a bohatě.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 05 úno 2017 07:07
Můj názor je, že pokud v odkaze byl pouze jeden eshop, dá se to považovat za cílenou reklamu a nikdo neví, zda odpovídající, který vložil odkaz, není majitelem nebo zaměstnancem zmiňovaného eshopu. :!:
-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 05 úno 2017 07:28
Mudr.Lant Můj názor je, že pokud v odkaze byl pouze jeden eshop, dá se to považovat za cílenou reklamu a nikdo neví, zda odpovídající, který vložil odkaz, není majitelem nebo zaměstnancem zmiňovaného eshopu. :!:
vidím to stejně.
-
Stálenechápavá
Nový příspěvek
od Stálenechápavá » 05 úno 2017 13:17
Opět smazáno? No pozor, aby nikdo neviděl ten hloupý adminský přešlap, že? Odjakživa platilo, dej blbcovi funkci...
-
Sandra
Nový příspěvek
od Sandra » 05 úno 2017 14:00
Stálenechápavá Opět smazáno? No pozor, aby nikdo neviděl ten hloupý adminský přešlap, že? Odjakživa platilo, dej blbcovi funkci...
Nechápu proč ti pořád jde o to aby vedl z těchto stránek odkaz na čistič. Nestačí napsat jen jeho název? To že napíšeš o adminovi že je blbec to tomu moc nepomůže
. Přiznám se že já být admin, kdybys mi toto napsala tak máš BAN.
-
Sandra
Nový příspěvek
od Sandra » 05 úno 2017 14:13
Je zajímavý že vždycky po nějaké době chce někdo nový radit. Odpoví na dvě tři otázky, pak sem hodí odkaz na svůj výrobek a už ho tu nikdy nevidíme. Neříkám že to je tento případ ale je to podezřelé proč chce někdo stále aby vedl odkaz na určitý výrobek. Je to holt laciná forma propagace nějakého výrobku. Zde dáváme odkaz pouze když je to nějaký například dlouhý článek nebo nějaká věc která se těžko vysvětluje. Nechci být zde na poradně za nepříjemnou, ale mít takovou poradnu tak také raději budu udržovat lidi zde a ne je posílat jinam. (Můj osobní názor). Každý ať si to přebere.
-
Sandra
Nový příspěvek
od Sandra » 05 úno 2017 14:15
Stálenechápavá Opět smazáno? No pozor, aby nikdo neviděl ten hloupý adminský přešlap, že? Odjakživa platilo, dej blbcovi funkci...
Ještě doplním jednu věc. Kdybys měla například eshop a někdo by tě tam stále strkal odkaz na cizí web líbilo by se ti to? Myslím že moc ne. (Opět osobní názor). Víc se k této věci vyjadřovat nebudu.
-
-
Jak vyčistit zrezlý rošt ?
Příspěvků 2
od Lucie K. » 28 kvě 2016 07:49 »
Na zděném grilu zreznul rošt. Jak ho vyčistit od rezu aby se na něm dalo zase normalně grilovat?
- 2 Příspěvků
- 777 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
28 kvě 2016 08:41
-
-
Kde skončil Jan Železný?
Příspěvků 2
od Dero » 13 bře 2016 07:42 »
Kde je konec zakladateli TV Nova? Kam se poděl nebo co dělá Jan Železný?
- 2 Příspěvků
- 805 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Marťa
20 bře 2016 21:49
-
-
Jak natřít železný řetěz?
Příspěvků 2
od wasilka » 30 zář 2017 13:35 »
Máme takový problém. U domu je studna kam se spouští okov pomocí řetězu na kladce. Ten řetěz ale rezivý. Jak nebo čím ho natřít aby to nebylo škodlivé pro vodu? Natírat každý očko zvlášť se mě zdá...
- 2 Příspěvků
- 624 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
30 zář 2017 17:51
-
-
- 1 Příspěvků
- 444 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
13 čer 2018 03:50
-
-
Mazat rošt před grilováním ?
Příspěvků 1
od Luděk » 12 čer 2016 11:20 »
Když grilujete na uhlí na venkovním grilu, je dobré mřížku namazat nebo ne ? Namazat před grilováním rošt ?
- 1 Příspěvků
- 926 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
12 čer 2016 11:27