Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
babča Terka
Nový příspěvek
od babča Terka » 07 úno 2017 18:57
Když nechci vnoučeti dát jen tak pro nic za nic 4000 na počítač jsem zlá? On si myslí že ano. Nějakému spolužákovi prý babi dala jen tak 4000 aby si koupil nový počítač a on je po mě chce taky.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 07 úno 2017 19:08
Ono vždy musí být také nějaká vstřícnost ze strany žadatele.Pokad vnuk babičku má rád a občas pomůže tak proč ne.Pokad ale má jenom nataženou ruku tak to je na pováženou.Babička by měla vědět co je pro dát a nebo nedat.Ptát se na radu tak pokud člověk nezná pozadí tak může poradit i špatně.
-
Sandra
Nový příspěvek
od Sandra » 07 úno 2017 20:42
Pozor na to. Pokud zjistí že se z tebe sypou jen tak peníze začne toho využívat. Můžeš to taky vyřešit tím že mu nabídneš nějakou brigádu. Například nanosit uhlí do sklepa, nebo nasekat dřevo. Během několika měsíců nebo víkendů by si mohl u tebe prací na počítač vydělat.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 4 Příspěvků
- 971 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
04 srp 2017 09:16
-
-
Je čínský drak symbolem dobra nebo zla?
Příspěvků 3
od Móťa » 06 říj 2017 23:33 »
Co znamená Čínský drak? Čínský drak značí dobro nebo zlo? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
- 3 Příspěvků
- 899 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Daniela
06 říj 2017 23:36
-
-
Je to dobrá nebo zlá tchyně?
Příspěvků 3
od Štěpánka » 30 říj 2017 08:35 »
Jsem vdaná přes tři měsíce, s manželem bydlíme u nich doma. Sice máme svůj pokoj, ale ostatní máme společné k užívání jako i kuchyň a tu je jablko sváru! Pokud něco chci manželovi uvařit podle...
- 3 Příspěvků
- 818 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
30 říj 2017 19:51
-
-
Může vyzvedávat dítě ze školky babička?
Příspěvků 3
od Bára789 » 09 zář 2016 10:27 »
Půjde to ve školce domluvit že bude dítě každý pátek vyzvedávat jeho babička? Máte s tím někdo zkušenosti? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema...
- 3 Příspěvků
- 1034 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
09 zář 2016 18:06
-
-
Proč babička i děda nedají na to dopustit?
Příspěvků 6
od Boženka po babičce » 25 dub 2017 18:37 »
Babi s dědou rádi v dobrém vzpomínají na televizní seriály z jejich mládí. V čem ty seriály byly výjimečné, oproti těm současným?
- 6 Příspěvků
- 972 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
26 dub 2017 09:38