Hifi věž při ztlumování chraptí
Hifi věž při ztlumování chraptí
Mám problém s hifi věží. Poslední dobou začalo blbnout tlačítko na hlasitost a pokud hifi věž ztlumuji, nebo zesiluji, tak začne chraptit. Je to takové to kolečko s kterým se točí doleva a doprava. Při pohybu s ním je ale slyšel hrozný chrapot. Myslíte že to v opravně dokáží opravit?
Není to chrapot, ale chrastění a stačí přístroj otevřít a potenciometr hlasitosti prostříknout Kontaktolem. Přitom pokud možno neprolít celé široké okolí.
Žádné vysávání tomu nepomůže, hýbání je pomoc na pár dní. Nový potenciometr v původním provedení skoro stoprocentně neseženeš.
Vynikající náhrada za Kontaktol je Diava (leštěnka na nábytek). Otázka je, zda se ještě vyrábí, ale používal jsem ji před lety pro tyto účely velmi často a mohu říci, že výsledek předčí Kontaktol
Žádné vysávání tomu nepomůže, hýbání je pomoc na pár dní. Nový potenciometr v původním provedení skoro stoprocentně neseženeš.
Vynikající náhrada za Kontaktol je Diava (leštěnka na nábytek). Otázka je, zda se ještě vyrábí, ale používal jsem ji před lety pro tyto účely velmi často a mohu říci, že výsledek předčí Kontaktol