od satam » včera, 19:37
Mudr.Lante, ty seš normální schíza. Proč bych si kupoval pulťák, když mně šuplíkáč bez osvětlení vyhovuje?
Ty nejen hulíš, ale perník je tvým denním chlebem, jinak bys takové hovadiny v životě nenapsal
Líbí se vám takové a podobné odpovědi?
Líbí se vám takové a podobné odpovědi?
Chcete aby jimi byla zahlcená poradna, nebo raději poradnu trochu na úrovni?
Nelíbí se mi.
Ale Ann, chyť se za nos! To, žes uzavřela příměří s Mudr.Lantem neznamená, že se budeš navážet do mě!
Už několikrát jsem zde říkal, že věci, které nesouvisí s tématem, by se měly řešit formou SZ mezi zúčastněnými. Jelikož na to dotyční nechtěli slyšet, tak jsem to vzdal. Ty nevidíš rozdíl ve stylu odpovědí mých a Mudr.Lantových? Už jsem ti nejméně dvakrát psal, že tě mám za chytrou ženskou, tak proč se neustále snažíš mi to vyvrátit?
Ale Ann, chyť se za nos! To, žes uzavřela příměří s Mudr.Lantem neznamená, že se budeš navážet do mě!
Už několikrát jsem zde říkal, že věci, které nesouvisí s tématem, by se měly řešit formou SZ mezi zúčastněnými. Jelikož na to dotyční nechtěli slyšet, tak jsem to vzdal. Ty nevidíš rozdíl ve stylu odpovědí mých a Mudr.Lantových? Už jsem ti nejméně dvakrát psal, že tě mám za chytrou ženskou, tak proč se neustále snažíš mi to vyvrátit?
Pro případné zájemce je zdeAnn Chcete aby jimi byla zahlcená poradna, nebo raději poradnu trochu na úrovni?
http://www.24poradna.eu/proc-je-svetlo- ... t8455.html
celé téma. Ann to trochu, no hodně vytrhla z kontextu :)