Myslím v životě. Něco zásadního.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Vzpomínáte na něco, co byste dnes udělali jinak?
Člověk v životě udělal mnoho rozhodnutí, které by se daly udělat jinak, lépe, jen se naskýtá otázka, které to rozhodnutí by bylo zásadní.
U mne to není manželství, vzdělání, koníčky, ale to, že jsem vzal do pusy první cigaretu. . když to vezmu zpětně, co já ztratil zbytečně času, který jsem mohl věnovat k jiným, moudřejším aktivitám, co já utratil peněz za celou dobu (48 let), se nedá přesně spočítat...půl nebo dokonce celý milión? A v poslední době se to částečně podepsalo i na zdraví. Takže rozhodnutí nezačít s kouřením by bylo to zásadní v životě.
U mne to není manželství, vzdělání, koníčky, ale to, že jsem vzal do pusy první cigaretu. . když to vezmu zpětně, co já ztratil zbytečně času, který jsem mohl věnovat k jiným, moudřejším aktivitám, co já utratil peněz za celou dobu (48 let), se nedá přesně spočítat...půl nebo dokonce celý milión? A v poslední době se to částečně podepsalo i na zdraví. Takže rozhodnutí nezačít s kouřením by bylo to zásadní v životě.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.Mudr.Lant Člověk v životě udělal mnoho rozhodnutí, které by se daly udělat jinak, lépe, jen se naskýtá otázka, které to rozhodnutí by bylo zásadní.