Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Ivanesen
Nový příspěvek
od Ivanesen » 26 bře 2017 14:36
Musí zemědělské stroje jako traktor nebo kombajn také procházet nějakou technickou? Či je to pouze na majiteli v jakém stavu tyto stroje má pokud s ním jezdí pouze na poli a ne na silnici.
-
Ivanesen
Nový příspěvek
od Ivanesen » 26 bře 2017 14:37
Ještě doplním že si nedovedu představit že na technické bude přede mnou kombajn nebo traktor :-) .
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 26 bře 2017 15:02
Nevím jak je to dnes ale ještě když jsem dělal.ved.oprávárenského střediska je to už 25 let tak se dělali přípravy na technické prohlídky.Kde se potom v určený den dostavili zástupci odboru dopravy,technici z dopravního inspekltorátu vozidla,traktory,nákladní automobily a zemědělské stroje s vlastním pohonem,včetně traktorových a automobilových vleků.protože náš park byl velice rozsáhlý tak tech. prohlídky probíhaly dle středisek .Řádově celkem 3.dny.Docela to bylo drsný.Nic nikomu neslevili.Jak to je dneska nevím.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 26 bře 2017 15:38
V každém případě stroje, které mají RZ (registrační značku, dříve SPZ) musí v zákonem určených intervalech na technickou prohlídku. Místo konání a průběh jistě nevím, ale mám za to, že na to jsou specializované STK.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 26 bře 2017 19:13
dabač Nevím jak je to dnes ale ještě když jsem dělal.ved.oprávárenského střediska je to už 25 let tak se dělali přípravy na technické prohlídky.Kde se potom v určený den dostavili zástupci odboru dopravy,technici z dopravního inspekltorátu vozidla,traktory,nákladní automobily a zemědělské stroje s vlastním pohonem,včetně traktorových a automobilových vleků.protože náš park byl velice rozsáhlý tak tech. prohlídky probíhaly dle středisek .Řádově celkem 3.dny.Docela to bylo drsný.Nic nikomu neslevili.Jak to je dneska nevím.
Ano, je tomu tak nadále.
-
-
Údržba šicího stroje
Příspěvků 4
od Zídková Jana » 30 bře 2016 09:49 »
Moc ráda šiji, ale strojům příliš nerozumím. Můžete mi prosím poradit, jaká je nutná údržba? Děkuji
- 4 Příspěvků
- 1101 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radovana
30 bře 2016 12:51
-
-
Je blbé mít doma posilovací stroje?
Příspěvků 3
od Luděk 786 » 21 bře 2017 22:21 »
Nehodí se to spíše do posiloven? Aby na to nekoukala návštěva divně že mám doma rotoped a běžící pás či další posilovací stroje. Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s...
- 3 Příspěvků
- 761 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od prcek
21 bře 2017 22:23
-
-
Jak se připravit na technickou kontrolu?
Příspěvků 2
od Heřman Libor » 09 kvě 2016 18:46 »
Poprvé jedu s autem na technickou kontrolu. Je nutné se na ni nějak připravit? Není lepší si zajet do servisu ještě předtím, abych mohla dát auto do pořádku? Díky za názory
- 2 Příspěvků
- 1062 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
09 kvě 2016 19:39
-
-
- 3 Příspěvků
- 1011 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
22 lis 2016 10:56
-
-
Můžu obnovit technickou před koncem platnosti?
Příspěvků 11
od Ladislav Pejr » 14 bře 2017 19:37 »
Pěkný večer. Abych vám to vysvětlil. Chci koupit auto ale končí mu za tři měsíce technická. Je možné odvézt auto na technickou tři měsíce před koncem platnosti? Nerad bych auto koupil a za tři měsíce...
- 11 Příspěvků
- 1603 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
15 bře 2017 08:58