Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Libuše
Nový příspěvek
od Libuše » 01 dub 2017 10:36
Bydlím s přítelem a hypotéku na byt máme společnou. Máme 2 ročního syna. Zpočátku to bylo v dobré, ale nyní mě začal neustále ponižovat a urážet. Stále mi zdůrazňuje že nic neumím, všechno zkazím, jsem hloupá a nesamostatná a že bez něho neobejdu. Nedovolí mi nic si vyřídit a mimo domácích prací chce všechno dělat za mě a nesmím ani říct svůj názor, protože pravdu má vždy on.
Do manželské poradny nepůjde, já už začínám být zamindrákovaná a nevím jak z toho ven. Poradíte?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.
-
nechápavá
- člen
- Příspěvků 491
- Registrován 09 úno 2017 10:01
Nový příspěvek
od nechápavá » 01 dub 2017 10:38
Přitakej mu, že má pravdu a že je to ještě horší, než si myslí. Že ani ty domácí práce bez něj už nezvládneš.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 01 dub 2017 13:04
Promiň, ale rada jako Brno!
Jestli se na to cítíš, dej mu jeho "medicínu" sežrat i s kořínky. Tzn. na hrubý pytel hrubá záplata. Pokud nejsi 40tikilové nic, neboj se a postav se mu natvrdo!!! Jinak budeš trpět dokud tě nezbije nebo dokonce nezabije. Tihle agresoři na nic jiného neslyší!!!
-
Paulie
- člen
- Příspěvků 1535
- Registrován 16 úno 2016 08:21
Nový příspěvek
od Paulie » 01 dub 2017 13:36
Postav se mu a řekni svůj názor že s tím nesouhlasíš. Jinak z tebe bude dělat "blba" ještě víc a ponižovat tě a bude to život na nic. Jestli ví že si k tobě může toto dovolit, musíš mu říct svůj názor že s tím nesouhlasíš. Psychické týrání je někdy horší než to fyzické. Jinak ztratíš veškeré sebevědomí. Můžeš mu taky pohrozit že pokud ti nebude tolerovat, odejdeš od něj.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Acema
a proto je doporučuji.
-
-
Je psychické týrání trestný čin?
Příspěvků 2
od Gustav » 07 bře 2016 03:27 »
Co když někdo někoho opakovaně psychicky týrá. Jedná se o trestný čin nebo ne? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je...
- 2 Příspěvků
- 1463 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
13 kvě 2016 08:09
-
-
- 9 Příspěvků
- 2086 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
25 úno 2017 11:38
-
-
tyrani
Příspěvků 3
od Italka » 19 led 2018 19:35 »
Krasny vecer mého přítele rodiče od 4 let mlatily psychycky tyraly matka si hodila domu chlapy na sex táta Ivan Bizek majitel 5 hotelu v zahraničí 4 nejbohatší Cech v 16 letech ho vyhodily v zimě na...
- 3 Příspěvků
- 970 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
20 led 2018 10:02
-
-
Kam nahlásit týrání dítěte?
Příspěvků 2
od Harry » 03 črc 2018 13:47 »
Sousedka má asi osmiměsíční dítě. Dává mu psí kšíry a přivazuje ho na zahradě ke stromu. Když dítě brečí nepřijde k němu a nechává ho tam samotné, když jde do hospody. Kde to mám oznámit? Už se na to...
- 2 Příspěvků
- 986 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Harry
03 črc 2018 14:29
-
-
Je týrání zavirat psa na celý den na balkoně?
Příspěvků 1
od Jiří Hrouda » 09 zář 2018 19:12 »
Bydlím na sídlišti a mám výhled na protější dům. Tam na malý balkonek každý den asi v 7 hod. ráno vystrčí psa a nechají ho tam až do večera. Dá se to považovat za týrání zvířat? Mám to ohlásit?
- 1 Příspěvků
- 741 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
10 zář 2018 07:55