konopná tinktura

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
nostnad

konopná tinktura

Nový příspěvek od nostnad » 08 dub 2017 13:32

ahoj, užívám denně 1-3 kapičky tinktury z léčivého konopí s vysokým obsahem CBD a od té doby se mi drží hladina cukru v krvi na normálu a taky jsem poznal že se mi už nevyskytuje náchylnost na nachlazení,kašel ani bolesti v krku. Tinktůru jsem si vyrobil z koupeného vyšlechtěného léčivého konopí s vysokým obsahem CBD naloženého v alkoholu.Mám takový dotaz-protože jsem řidič - nebude u mne v případě kontroly na omamné látky vidět toto užití konopí v testu? I když se podle výrobce a dodavatele jedná o vyšlechtěné konopí s obsahem léčivého CBD - nikoliv omamného a zakázaného THC.Poradte mi jak bych si to mohl nejlépe bezpečně ověřit?.díky za doporučení a dotazy……………naschledanou

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 08 dub 2017 14:38

Nejlíp bude zeptat se u lékaře, který by měl vědět, kde a jak si to nechat otestovat. Také je možno požádat o test policejní hlídku, ale je otázka, jak by to dopadlo, když bys u nich zastavil s autem :shock:

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 08 dub 2017 15:18

Když už jsi vyrobil takový zázrak, měl bys recept prozradit farmaceutickým firmám, aby se mohlo uzdravit víc lidí. :lol:

nostnad

Nový příspěvek od nostnad » 08 dub 2017 19:17

to není žádný zázrak,nedělej ze mně vejtahu to je stará věc a dávno používaná jen jsem se chtěl podělit z vlastní zkušeností-zadej si di google nějaký takovýto dotaz a tam ti to všechno vyskočí,tam jsem všechno našel i já (no ale nevadila by nějaká Nobelovka......) ha...ha

172965

Nový příspěvek od 172965 » 08 dub 2017 20:00

Proti bolestem to ano. Ale že by něco léčila? Tak to máš fakt na nobelovku. /:/)

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 09 dub 2017 07:44

Není tento dotaz na hraně s Pravidly?

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 09 dub 2017 07:59

Ne, není. Stačí si přečíst konec dotazu.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek