Proč nekupovat levné elektronické cigarety?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Finka

Proč nekupovat levné elektronické cigarety?

Nový příspěvek od Finka » 11 dub 2017 15:29

Proč nekupovat levné elektronické cigarety? Je lepší si připlatit? Může opravdu ta levná elektronická cigareta bouchnout nebo bude škodit zdraví víc?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 11 dub 2017 17:31

Znáš to: Nejsme tak bohatí, abychom kupovali levné věci?! A tak to je i el. cigaret.

Einstein
člen
Příspěvků 645
Registrován 31 led 2017 07:09

Nový příspěvek od Einstein » 12 dub 2017 07:37

Také jsem měl zpočátku tu nejlevnější elektro cigaretu. Problém byl v tom, že při potáhnutí se přepalovala ta pružina. Museli se do toho neustále kupovat nové díly. Tak jsem přešel opět na klasické cigarety. Dneska kdybych si kupoval elektro cigaretu tak určitě nějakou dražší.

Andree

Nový příspěvek od Andree » 12 črc 2017 13:49

Já kouřím elektronickou cigaretu už docela dlouho, nejsem nějakej odborník, ale za celou tu dobu co jí mám mě tohle ani nenapadlo, ten zapalovač chápu a asi to možné je, ale pokavad jí podle mě nebude vystavovat nějakým okolnostem, kvůli kterým by mohla bouchnout, tak se to nestane. Z vlastní zkušenosti teda můžu potvrdit, že lepší je do té cigarety trošku zainvestovat. Ted mám vapour 2, kterou mám už poměrně dlouho a není s ní žádný problém. Baterie mi funguje jako na začátku což jsem dřív shledával jako největší bod úrazu, a ve výběru příchutí si vždycky něco najdu. Je to o tom, co chce člověk kouřit no, jestli nějaké šunty nebo kvalitu. Asi jako u klasických cigaret.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Pasivní kouření elektronické cigarety
       od Roman D. » 07 pro 2016 12:00 »
    3 Příspěvků
    1456 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Pazi
    09 úno 2017 08:18
  •    Kouření elektronické cigarety v hospodě?
       od Jejda » 26 črc 2017 11:00 »
    4 Příspěvků
    1752 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Patrik
    09 srp 2017 08:58
  •    Kouření elektronické cigarety na zastávce MHD?
       od ed@ » 28 zář 2017 16:10 »
    5 Příspěvků
    2563 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Vlasta Rulcová
    19 bře 2023 16:31
  •    Jaký je váš názor na elektronické dálniční známky?
       od Uživatel dálnice » 05 bře 2018 15:42 »
    6 Příspěvků
    1388 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Uživatel dálnice
    05 bře 2018 16:25
  •    Proč ne levné pneumatiky?
       od Eliška Vohanková » 12 čer 2018 19:55 »
    1 Příspěvků
    512 Zobrazení
    Poslední příspěvek od satam
    13 čer 2018 04:27