Proč nekupovat levné elektronické cigarety? Je lepší si připlatit? Může opravdu ta levná elektronická cigareta bouchnout nebo bude škodit zdraví víc?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Proč nekupovat levné elektronické cigarety?
Já kouřím elektronickou cigaretu už docela dlouho, nejsem nějakej odborník, ale za celou tu dobu co jí mám mě tohle ani nenapadlo, ten zapalovač chápu a asi to možné je, ale pokavad jí podle mě nebude vystavovat nějakým okolnostem, kvůli kterým by mohla bouchnout, tak se to nestane. Z vlastní zkušenosti teda můžu potvrdit, že lepší je do té cigarety trošku zainvestovat. Ted mám vapour 2, kterou mám už poměrně dlouho a není s ní žádný problém. Baterie mi funguje jako na začátku což jsem dřív shledával jako největší bod úrazu, a ve výběru příchutí si vždycky něco najdu. Je to o tom, co chce člověk kouřit no, jestli nějaké šunty nebo kvalitu. Asi jako u klasických cigaret.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 512 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
13 čer 2018 04:27