Proč chodit do sauny, je nějaký důvod?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Proč chodit do sauny?
Re: Proč chodit do sauny?
Ano souhlasím, že saunování je dobrá cesta k hezčí pokožce bez celulitidy a lepší imunitě, ale s tou imunitou jsem byla na štíru nějakou dobu, tak jsem tělu ještě dopomáhala vitamíny z Wecare, které imunitu ještě více nakopnou. Teď už máme na domečku saunu i ochlazovacím bazénkem, tak se mohu saunovat o sto šest :-)
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Re: Proč chodit do sauny?
Saunování přináší řadu zdravotních výhod. Sauna pomáhá uvolnit napětí ve svalech, podporuje detoxikaci těla prostřednictvím pocení a zlepšuje krevní oběh. Pravidelné návštěvy sauny mohou také posílit imunitní systém, snížit stres a přispět ke zlepšení kvality spánku.
Pomáhá vytvářet hormony štěstí, jako je endorfin. Při pobytu v sauně se zvyšuje tělesná teplota, což stimuluje produkci endorfinů, které přispívají k pocitu euforie a celkovému zlepšení nálady. Tento proces také pomáhá snižovat úzkost a stres, což z ní činí skvělý nástroj pro mentální pohodu
Pomáhá vytvářet hormony štěstí, jako je endorfin. Při pobytu v sauně se zvyšuje tělesná teplota, což stimuluje produkci endorfinů, které přispívají k pocitu euforie a celkovému zlepšení nálady. Tento proces také pomáhá snižovat úzkost a stres, což z ní činí skvělý nástroj pro mentální pohodu