Předání poradny
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17
Předání poradny
Jelikož jsem čekal od poradny větší výdělky a celkově něco jiného, oficiálně oznamuji že ji prodávám. Zítra večer si ji převezme nový majitel a dojde k převodu. Nebudu už od této chvíle platit reklamu na vyhledávačích. To už si pak zaplatí nový majitel. Tudíž zde nejspíš nebudou do zítřejšího předání nové otázky. 95% lidí co se ptá tak přijde přes reklamu "online poradna zdarma" z vyhledávačů co jsem platil. Zatím mě poprosil abych nezveřejňoval kdo to bude. Prý to zítra večer zveřejní sám. Já se tudíž se všemi loučím a přeji hodně úspěchů a spokojenosti do budoucna.
Zítra večer se přihlásím naposledy a převedu poradnu na nového majitele a napíšu kdo to je. Pak už je to na něm.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Zítra večer se přihlásím naposledy a převedu poradnu na nového majitele a napíšu kdo to je. Pak už je to na něm.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17
Nepíšu v hádankách. Kdybych věděla něco předem, napíšu to. Jsou to moje domněnky. Každý si může přece položit otázku, proč asi web nenaplňuje finanční představu majitelů. Majitel je přece především podnikatel. Ti, co tady píšou, že poradnu zakládali by o tom měli něco vědět a ne jen to, že tady položili první otázky. Vyrozuměla jsem, že s prvním majitelem byli přáteli.Noun Můžeš konečně přestat psát v hádankách a napsat to konkrétně? Každý tvůj příspěvek nechápu. :*(
Nejspíš až v úterý, v pondělí je svátek.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.Administrátor K převodu poradny dojde až v pondělí až mě dorazí peníze na účet. Do pátku bohužel nic nepřišlo.
Jinak reklamu už si platí nový administrátor.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 1 Příspěvků
- 637 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Admin 24poradna.eu
18 dub 2017 19:23
-
- 2 Příspěvků
- 755 Zobrazení