Všimli jste si také tu novinku?
Všimli jste si také tu novinku?
Už mi byly smazány dva příspěvky, které neporušovaly Pravidla! Začínají se dít věci!
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Možná na mě budete koukat špatně, ale proč si každý z vás stojí tolik za tím aby tu zůstal jeho příspěvek? Každý den sem napíšete 40 nebo 50 odpovědí a pak se dožadujete vrácení jedné smazané odpovědi? Nebo satam se nespokojil s tím že mu byl smazaný obrázek co stáhl z internetu a byla tu debata na celý cen. To mi připomíná Nechápavou která celý den řešila proč jí byl smazaný odkaz na jiný web který propagoval nějaký produkt. Pane bože, napíšete sem denně 40 odpovědí a pořád řešíte proč byla jedna odpověď smazaná? Nechápu to. Lituji admina který to má na starosti a vy se tu nahlašujete navzájem. :*(
.
Naposledy upravil(a) Admin 24poradna.eu dne 19 dub 2017 21:43, celkem upraveno 1 x.
Důvod Nevhodný příspěvek. Odstraněno.
Důvod Nevhodný příspěvek. Odstraněno.
Ještě jsem nenahlásil cizí příspěvek, ale jak tak pozoruji, budu muset, aby byly dodržovány Pravidla!Jitule Možná na mě budete koukat špatně, ale proč si každý z vás stojí tolik za tím aby tu zůstal jeho příspěvek? Každý den sem napíšete 40 nebo 50 odpovědí a pak se dožadujete vrácení jedné smazané odpovědi? Nebo satam se nespokojil s tím že mu byl smazaný obrázek co stáhl z internetu a byla tu debata na celý cen. To mi připomíná Nechápavou která celý den řešila proč jí byl smazaný odkaz na jiný web který propagoval nějaký produkt. Pane bože, napíšete sem denně 40 odpovědí a pořád řešíte proč byla jedna odpověď smazaná? Nechápu to. Lituji admina který to má na starosti a vy se tu nahlašujete navzájem. :*(
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17
Ty né, ale určitý uživatel ano. Jen za dnešek jich mám nahlášeno celkem 12. Neříkám že to všechno udělal ON, ale dost mi to brzdí v práci. Přitom se nejedná o žádné závažné přestupky. Myslím že další komentář je zbytečný.Mudr.Lant Ještě jsem nenahlásil cizí příspěvek, ale jak tak pozoruji, budu muset, aby byly dodržovány Pravidla!
Já tomu také nerozumím. Ani nevím jestli mi někdo něco smazal, nehledám zpětně své příspěvky. A jestli byl některý z nich nevhodný a už je smazán, tak to je jenom dobře. Možná bych se za to časem sama styděla. :)Jitule Možná na mě budete koukat špatně, ale proč si každý z vás stojí tolik za tím aby tu zůstal jeho příspěvek?
ON = satam, tedy já. Cca polovina nahlášených příspěvků jde na můj vrub, nemám jediný důvod to tajit. Ale je zajímavé, že opravdu stačilo několik nahlášených příspěvků a došlo ke značné redukci, ne-li k vymizení "spamových" příspěvků. Tedy jestli jsem Admina včera trochu zatížil, dnes už mu šetřím práci, protože dodržování bodu 9 Pravidel je najednou skoro zbytečné sledovat. A že nahlásím některé příspěvky ke kontrole Admina? Mám na příspěvek nějaký názor a systém mi umožňuje to Adminovi přes "tlačítko" sdělit a požádat ho o kontrolu a rozhodnutí. To pak budu plně respektovat.Admin 24poradna.eu Ty né, ale určitý uživatel ano. Jen za dnešek jich mám nahlášeno celkem 12. Neříkám že to všechno udělal ON, ale dost mi to brzdí v práci. Přitom se nejedná o žádné závažné přestupky. Myslím že další komentář je zbytečný.
Nevidím na tom nic špatného, naopak si myslím, že to časem všichni pochopí a přispěje to k odstranění planého plkání (spamu) a ozdravění ovzduší na Poradně.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.