Dostala jsem Britskou modrou kočičku s rodokmenem. Chci jí dát jen to nejlepší. Jaké mám koupit granule? Orijen, nebo Canagan? Kapsičky nechci dávat žádné, nejsou kvalitní.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Jsou dobré granule Orijen?
Nevybereš si. Našim kocourkům kupujeme v Německu konzervy, krabičky i kapsičky, v podstatě nejlevnější, jaké jsou k dostání a kocouři se mohou strhat. Granule dostávají Whiskas a mají je jen jako doplněk k "mokré" stravě.
Tomu staršímu je 12 let a u veterináře byl 3x: Poprvé na očkování, pak na kastraci a jednou kvůli zoubkům, s těmi má problémy od malička, ale víc než jednu návštěvu veterináře nepotřeboval.
Tomu staršímu je 12 let a u veterináře byl 3x: Poprvé na očkování, pak na kastraci a jednou kvůli zoubkům, s těmi má problémy od malička, ale víc než jednu návštěvu veterináře nepotřeboval.
Je mi líto, na to ti odpovědět neumím, jen mohu doplnit, že konzervy, které dostávají naši miláčci, obsahují jen 6 - 12% masa a nijak jim to nevadí. Prvního už jsme pohřbili v jeho 17 letech, druhý má 12 a kypí zdravím, mimochodem "žere jak prokopnutej" , třetímu jsou čtyři a je to kočičí svalouš, krásně obrostlý, skoro žádný tuk, nebýt toho, že je hluchý, byl by to výstavní kus.
Určitě vezmi ten Orijen. Je to špička na trhu, na stravě se šetřit nevyplatí.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek