Chtěl bych ho dát babičce k narozeninám.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Je štěňátko vhodný dárek?
Štěňátko pro babičku je jistě dobrý nápad, bude mít dost času se mu věnovat. Ale napřed si zjisti jestli si pejska opravdu přeje, protože ne všichni o to stojí.
Také jakou má představu, aby nedostala jinou rasu než kterou by chtěla. Ještě je třeba vědět, jestli je babička dostatečně zdravá na to, aby s ním dalších nejméně 10 let mohla chodit ven na procházky. A jestli má dost velký důchod na to, aby pejska živila, platila poplatky a měla i peníze na veterinární péči.
Bohužel hodně takových nevyžádaných živých dárků končí v útulku, proto je třeba domluvit se předem, nedávat zvíře jako překvapení.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Také jakou má představu, aby nedostala jinou rasu než kterou by chtěla. Ještě je třeba vědět, jestli je babička dostatečně zdravá na to, aby s ním dalších nejméně 10 let mohla chodit ven na procházky. A jestli má dost velký důchod na to, aby pejska živila, platila poplatky a měla i peníze na veterinární péči.
Bohužel hodně takových nevyžádaných živých dárků končí v útulku, proto je třeba domluvit se předem, nedávat zvíře jako překvapení.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.