Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Dero
Nový příspěvek
od Dero » 30 dub 2017 12:36
Co se stane pokud neuhradím poplatek za záchytku kde jsem bohužel po firemní oslavě skončil? Můžou to vymáhat i soudně pomocí exekutorů?
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 30 dub 2017 12:40
Je to dluh a když se na to vykašleš, tak to může až k té exekuci klidně dojít. Zaplať a nemudruj a hlavně nechlastej.
-
Likvidátor
Nový příspěvek
od Likvidátor » 30 dub 2017 18:31
Co nejdříve zaplatit. Peníze samozřejmě vymáhat můžou a můžeš tak mít i exekuci na plat. Akorát ti bude dluh narůstat pokud nezaplatíš a budou to muset předat právníkům.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Dluh za navrácení knížky
Příspěvků 2
od Marie Vostatková » 16 bře 2016 08:31 »
Dobrý den. Zapoměla jsem vrátit do knihovny knížku a všimla si toho až dneska. Je to asi půl roku co jsem si ji půjčovala. Bude velká pokuta? Bojím se tam jít.
- 2 Příspěvků
- 1098 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Nela
16 bře 2016 08:44
-
-
Kdo zaplatí státní dluh?
Příspěvků 2
od Michal P. » 06 říj 2016 14:13 »
Co se stane když se nebude splácet státní dluh? Může třeba česko zkrachovat jako tenkrát řecko? Může stát rozpočítat peníze na obyvatele a vymáhat to po každém z nás? Docela mi to děsí. Poznámka...
- 2 Příspěvků
- 879 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Michal P.
08 říj 2016 09:32
-
-
Úřad práce a dluh u zdravotní pojišťovny?
Příspěvků 2
od Monika Bra. » 11 říj 2017 03:42 »
Zaregistruje mě úřad práce když mám dluh u zdravotní pojišťovny? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
- 2 Příspěvků
- 788 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
11 říj 2017 07:31
-
-
Co dělat když mám dluh u zdravotní pojišťovny?
Příspěvků 3
od Romana Lukášová » 13 črc 2018 13:17 »
Studovala jsem do 28 let a nevěděla, že od 26 let mám povinnost platit si zdravotní pojištění, přesto že studuji. Nyní jsem nastoupila do zaměstnání a vyšlo najevo, že mám u zdravotní pojišťovny...
- 3 Příspěvků
- 705 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
13 črc 2018 13:40