Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
kolpeet@seznam.cz
Nový příspěvek
od kolpeet@seznam.cz » 11 kvě 2017 00:56
Dobrý den, prosím vás o radu,jak postupovat v případě,když chci vrátit zakoupené zboží přes internet,ať už bez důvodu či z důvodu prošlého výrobku dle data spotřeby a klamání zákazníka, při koupi 2.balení výrobku chocolate Slim garantovali 3.balení zdarma,to mi však nakonec naúčtovali k ceně! Jak odstoupit od smlouvy?Problém je,že eshop,kde jsem objednávala, nemá žádné kontaktní údaje ani nic podobného.Jakoby neexistoval pro tyto případy. Přes formulář jsem na sebe vyplnila tel.číslo a někdo mi hned volal z čisla +420 381 679 150 (kam se zpětně nelze dovolat) a lámanou češtinou se dotazoval na jméno a adresu.Balíček s nepoužitelným obsahem mě stál dobírkou 3000kč.A já se nemám jak bránit a domáhat se svých práv,když nevím kdo je za toto zodpovědný,komu a kam zboží vrátit a požadovat peníze zpět.Odesílatel na balíčku uveden: A.N.K.logistik UG Ware Housing s.r.o. Stará Vajnorská 11,Bratislava (isklad).Mohu balíček vrátit odesílateli a požadovat po nich i mnou zaplacenou částku 3000kč? Prosím vás o pomoc a radu,jak tuto nepříjemnou situaci s pofidérními prodejci vyřešit. Děkuji mnohokrát.Petra Kolářová
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 11 kvě 2017 05:10
Již v počátku ti musím říct že jsi se i ty stala obětí podvodu. Koupila jsi, sice neškodný, ale neúčinný přípravek k odstranění nadváhy. Mám za to, že se svého práva na navrácení peněz nedosáhneš.
Osobně bych nikdy neobjednával ze stránky kde nejsou pravidla, není písemný kontakt.
-
Einstein
- člen
- Příspěvků 645
- Registrován 31 led 2017 07:09
Nový příspěvek
od Einstein » 11 kvě 2017 12:06
Pro příště než budeš nakupovat na nějakém eshopu, přečti si na daný eshop zkušenosti lidí na internetu.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Jak se bránit utrácení?
Příspěvků 2
od Wikan » 12 kvě 2016 07:39 »
Moc neumím hospodařit s penězi, takže těžko vyjdu s výplatou. Jak se bránit utrácení? Jaké věci je zbytečné kupovat? Děkuji Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s...
- 2 Příspěvků
- 809 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Jitule
12 kvě 2016 07:57
-
-
- 3 Příspěvků
- 979 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
16 pro 2016 21:37
-
-
Jak se bránit pomluvám?
Příspěvků 2
od Jana P. » 18 dub 2017 08:58 »
Jedna kolegyně v práci o mě neustále šíří nepravdivé informace. Je lepší mlčet a ignorovat to, nebo se bránit a pořád dokola vysvětlovat?
- 2 Příspěvků
- 913 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
18 dub 2017 10:56
-
-
- 3 Příspěvků
- 762 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Radek
07 lis 2017 21:29
-
-
Jak se bránit nadměrnému hluku?
Příspěvků 1
od Kříř Josef » 02 črc 2018 12:04 »
Jsem na dovolené a chci si užít trochu klidu. Soused má zahradě rybníček a kolem něj žijí žáby. Ty dělají neskutečný kravál, nechci to poslouchat a soused to nechce řešit. Z druhé strany zase celý...
- 1 Příspěvků
- 534 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
02 črc 2018 12:13