Mám brigádu při úřadu práce, kterou jsem neoznámila
Mám brigádu při úřadu práce, kterou jsem neoznámila
Ahoj, potřebuji vaši radu. Mám brigádu při úřadu práce, kterou jsem neoznámila hned první den a překročila jsem částku 5 500. Ale bylo mi řečeno, že pokud si vydělám částku nad 10 000, tak sociální zdravotní za mě platí zaměstnavatel. Hrozí mi vyřezaní z evidence, pokud jsem vydělala nad deset tisíc ? Potřebuju opravdu pomoct jak mám postupovat ? Co všechno budu platit ? Jsem na dohodu o provedení práce. Předem děkuji za odpovědi :)Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Tak to ti vyřazení z úřadu práce opravdu hrozí. Jsou dvě možnosti. Domluvit si se zaměstnavatelem, aby za tebe pojištění nezaplatil a doufat, že se na to nepřijde. Protože když to zaplatíš, přijde se ne to určitě. Ale to je podvod a dost možná to praskne.
Já bych volila druhou možnost a to - zajít na úřad práce a oznámit to dodatečně. S vhodným divadýlkem nešťastné hloupoučké ženy, kterou to prostě nenapadlo se úřednice obměkčí a poradí ti jak to udělat dál. Mám vyzkoušeno, že tato metoda na úřednice opravdu zabírá. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Já bych volila druhou možnost a to - zajít na úřad práce a oznámit to dodatečně. S vhodným divadýlkem nešťastné hloupoučké ženy, kterou to prostě nenapadlo se úřednice obměkčí a poradí ti jak to udělat dál. Mám vyzkoušeno, že tato metoda na úřednice opravdu zabírá. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.