Příjemnou zábavu

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Petr

Příjemnou zábavu

Nový příspěvek od Petr » 22 kvě 2017 11:43

Chtěl jsem se zde zeptat protože potřebuji poradit. Stačilo mě přečíst si poslední tři otázky a jdu pryč. Koukám že v hádání jste hodně dobří. Zeptám se jinde. Čau

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470
Registrován 27 úno 2017 13:17

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 12:49

Petr Chtěl jsem se zde zeptat protože potřebuji poradit. Stačilo mě přečíst si poslední tři otázky a jdu pryč. Koukám že v hádání jste hodně dobří. Zeptám se jinde. Čau
Vůbec se ti nedivím. Hlavně, aby to taky pochopil Admin.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 22 kvě 2017 13:00

Nepochopil. Z dnešních blábolů odstranil jen jeden. Ani já se nedivím, že nemáme nové registrované.

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169
Registrován 12 úno 2016 08:17

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 22 kvě 2017 13:26

Já jsem se rozhodl že tu budu ty vaše hádky a narážky nechávat. Už mi nebaví 20 x za den mazat nahlášené příspěvky. Někdo si myslí že se tu schválně pohádá, pak zmáčkne 15x odstranit a admine vyřeš si to. Takto to ale nebudu dělat.
Jen ať to všichni vidí co tu kdo píše a jak uráží ostatní atd..
Dneska jsem odstranil naposledy 3 příspěvky. Víc je odstraňovat nebudu. Hádky mě nehlašte, nebudu je odstraňovat. Pouze odkazy na nelegální obsah atd.. Nemám na starosti jen tuto poradnu. Jsou dny kdy mám i 20 nahlášených příspěvků typu : On mi napsal že jsem ... atd.

Budu to řešit tak že vypnu reklamu a bude to. Klidně i na několik dní. Já nebudu platit za to aby sem někdo přišel na placenou reklamu a pak viděl že se to tu hádá.

Nepochopil. Z dnešních blábolů odstranil jen jeden. Ani já se nedivím, že nemáme nové registrované.
Není to jednoduché. Když někomu smažeš příspěvek, tak ti začne psát proč si mu ho odstranil atd...
Jestli chceš tak ti to můžu předat a můžeš nám ukázat jak to budeš řídit líp když já to nechápu.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 13:37

Budu mluvit bez obalu. Zabanuj Mudr.Lanta nebo mě a máš z 90% po starostech. Já se hádat nepotřebuji a s Ann jsem schopný tady spolupůsobit. Jestli i ona se mnou, nevím, k tomu se musí vyjádřit sama.
A jiné problémy tady v podstatě nejsou ;)

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 22 kvě 2017 13:49

satam Budu mluvit bez obalu. Zabanuj Mudr.Lanta nebo mě a máš z 90% po starostech.
To právě udělat nechci.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 13:54

Admine, mysli si co chceš, ale v tomto případě jsi sám proti sobě a brzdíš rozvíjení TVÉ poradny. Klidně mě zabanuj, já to přežiju bez problémů, alespoň mi odpadne otravování s tím blbem. Ale na rovinu říkám, že z vlastní vůle neodejdu, nemám rozumný důvod.
Ale vlastně co ti do toho budu kecat. Ty jsi Admin, ty víš nejlíp, co dělat.

houba

Nový příspěvek od houba » 22 kvě 2017 14:09

Tyto hádky jsou všude . Nevím ani o jedné poradně kde by se to nehádalo . To že dá administrátor jednomu ban nic nevyřeší . Přijde někdo jinej a bude to zase . Je to všude .

nechápavá
člen
Příspěvků 491
Registrován 09 úno 2017 10:01

Nový příspěvek od nechápavá » 22 kvě 2017 15:02

houba Tyto hádky jsou všude . Nevím ani o jedné poradně kde by se to nehádalo . To že dá administrátor jednomu ban nic nevyřeší . Přijde někdo jinej a bude to zase . Je to všude .
Přesně tak. Dokonce se dá říct, že je i vyšší sledovanost, kde to "vaří" :D

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 22 kvě 2017 15:22

Admin 24poradna.eu Není to jednoduché. Když někomu smažeš příspěvek, tak ti začne psát proč si mu ho odstranil atd...
Jestli chceš tak ti to můžu předat a můžeš nám ukázat jak to budeš řídit líp když já to nechápu.
Admine omlouvám se, jestli jsem tě svojí poznámkou urazila. Hádky jsou oboustranné, ale všimni si kdo vždy začne a provokuje. Alespoň já to tedy vidím. Jestliže jsi se rozhodl to tady nechávat, je to tvoje volba, já to beru na vědomí a nebudu už nic hlásit.

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 22 kvě 2017 15:23

nechápavá Přesně tak. Dokonce se dá říct, že je i vyšší sledovanost, kde to "vaří" :D
Mýlíš se. V poradně kam ty s jinou přezdívkou chodíš a nyní už i satam, je každý urážlivý příspěvek vymazán. Samozřejmě, najdeš tam různé názory od různých lidí, ale to jinak nejde. Nikdo si netroufne napsat jinému, že je zhulený a hlupák, jen proto, že má jiný názor. A když to napíše, velmi brzo jeho příspěvek zmizí s poznámkou sysla, že porušil pravidla.

nechápavá
člen
Příspěvků 491

Nový příspěvek od nechápavá » 22 kvě 2017 15:55

Ann Mýlíš se. V poradně kam ty s jinou přezdívkou chodíš a nyní už i satam, je každý urážlivý příspěvek vymazán. Samozřejmě, najdeš tam různé názory od různých lidí, ale to jinak nejde. Nikdo si netroufne napsat jinému, že je zhulený a hlupák, jen proto, že má jiný názor. A když to napíše, velmi brzo jeho příspěvek zmizí s poznámkou sysla, že porušil pravidla.
Ann, to si jen myslíš, že víš kam já chodím. Nemám zase tolik času. A co si myslím si troufnu napsat kamkoli. Budeš se divit, ale ještě nikdy jsem nikde nedostala ban. Ale taky jsem se nikde nesetkala s "parketem" jako tady.

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 22 kvě 2017 16:01

Ann Admine omlouvám se, jestli jsem tě svojí poznámkou urazila.
Já jsem se neurazil. Jen jsem chtěl napsat jak je to těžký když ti někdo nahlásí příspěvek, ty ho smažeš a pak se ještě další hodinu poštou probírá proč jsem to smazal atd..
Na druhou stranu někomu něco nesmažeš a zase tě pořád píše někdo proč to nesmažu.

Když budu vědět jak to dělat líp tak to tak udělám. Zatím to ale nevím.
A naštvanej nejsem. Rozhodně ne za to že mě někdo napíše svůj názor. Jestli to tak vyznělo tak to jsem nechtěl. :-pa

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 17:21

Ann Mýlíš se. V poradně kam ty s jinou přezdívkou chodíš a nyní už i satam, je každý urážlivý příspěvek vymazán. Samozřejmě, najdeš tam různé názory od různých lidí, ale to jinak nejde. Nikdo si netroufne napsat jinému, že je zhulený a hlupák, jen proto, že má jiný názor. A když to napíše, velmi brzo jeho příspěvek zmizí s poznámkou sysla, že porušil pravidla.
A chodí tam nechápavá, chodím tam já a až na drobná zajiskření to tam bez problémů funguje, že an? Tak kdepak, nebo spíš v kom bude asi chyba? Ve mě ne a na rovinu říkám, že v tobě taky ne.
Mezi námi, nezdá se ti, že je "tam" daleko lepší atmosféra a člověk se tam cítí daleko líp, než tady?

petr

Nový příspěvek od petr » 22 kvě 2017 17:32

Osobně se bavím vašima problémy.Jste jak děti na pískovišti co si navzájem rozšlápnou báboviču.Berte trochu to vaše poradenství s humorem a nadhledem.Stejně jednou skončíme všichni na sídlišti hřbitově.Tak co se navzájem neustále kočkujete.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 17:41

A ty si myslíš, že já z toho mám splín? Naopak, já už se tady delší dobu bavím taky.
A promiň, ale doporučím ti si trochu vylepšit češtinu včetně slohu. Číst to, co vyplodíš, je taky docela sranda :-)(
PS: O obsahu nemluvím, ten je v pohodě.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 18:04

Admin 24poradna.eu Jen jsem chtěl napsat jak je to těžký když ti někdo nahlásí příspěvek, ty ho smažeš a pak se ještě další hodinu poštou probírá proč jsem to smazal atd.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 18:11

Admin 24poradna.eu Jen jsem chtěl napsat jak je to těžký když ti někdo nahlásí příspěvek, ty ho smažeš a pak se ještě další hodinu poštou probírá proč jsem to smazal atd.
Proboha! Seš Admin nebo baba? Ty jsi ten nejvyšší, ty rozhoduješ, a co je nejdůležitější, tvoje rozhodnutí jsou konečná! Vymažeš příspěvek a dál není o čem se bavit! Nemáš co zdůvodňovat, proč jsi něco vymazal nebo nevymazal! To vše může být tvoje dobrá vůle, že se tím zabýváš. Ale za současného stavu to jen prokazuje tvoji slabost, nezlob se na mě, ale pokud něco rychle nezměníš, jsi prototyp slabého admina.

Ten předchozí příspěvek byl omyl, smaž ho, prosím.

nechápavá
člen
Příspěvků 491

Nový příspěvek od nechápavá » 22 kvě 2017 18:29

[quote="satam"To vše může být tvoje dobrá vůle, že se tím zabýváš.[/quote]
Nahlašovací tlačítko by mělo sloužit pouze k nahlášení vulgarit, nebo nelegálního obsahu, odkazu a reklamy. Bohužel se na "parketu" ujalo jako žalovníček a proto nemá admin chvíli klidu. Takže kdo stále kliká a neví už coby, tak ať se chytí za nos. Tam bych zvažovala 3 x a dost.

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 18:36

Žalovníček :lol: :lol: perfektní -:-/
A jinak není co zvažovat. Admin je admin a jeho slovo je konečné a volovinami se nezabývá. Jen to Čertík zatím nepochopil.

Ann
člen
Příspěvků 6632

Nový příspěvek od Ann » 22 kvě 2017 20:45

satam Proboha! Seš Admin nebo baba? Ty jsi ten nejvyšší, ty rozhoduješ, a co je nejdůležitější, tvoje rozhodnutí jsou konečná! Vymažeš příspěvek a dál není o čem se bavit! Nemáš co zdůvodňovat, proč jsi něco vymazal nebo nevymazal! To vše může být tvoje dobrá vůle, že se tím zabýváš. Ale za současného stavu to jen prokazuje tvoji slabost, nezlob se na mě, ale pokud něco rychle nezměníš, jsi prototyp slabého admina.
:-n

satam
zkušení rádci
Příspěvků 6470

Nový příspěvek od satam » 22 kvě 2017 21:43

Vlezprdelko :lol:

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 23 kvě 2017 06:55

satam Budu mluvit bez obalu. Zabanuj Mudr.Lanta nebo mě a máš z 90% po starostech. Já se hádat nepotřebuji a s Ann jsem schopný tady spolupůsobit. Jestli i ona se mnou, nevím, k tomu se musí vyjádřit sama.
A jiné problémy tady v podstatě nejsou ;)
Mám tě považovat za hrdinu, žes nabídl svůj BAN?!
Víš proč jsou hádky a sváry pouze mezi námi? Protože buď nepochopíš či špatně přečteš otázku ptajícího se, nebo nepochopíš mou či jinou odpověď, anebo nechceš pochopit a raději se začneš hádat, vulgárně nadávat, osočovat a to nejhorší co můžeš udělat, je nahlásit, převážně správnou odpověď a dělat si u admina oko. Rozhodnutí admina je správné, že nechá nahlášené příspěvky na stránce, aspoň další člen - nečlen může posoudit. Třeba u otázky: http://www.24poradna.eu/topic9926.html jsem napsal jakou plochu má štít, ale tys mi ji smazal a napsal blábol a tak to tu s tebou chodí od doby, co si se registroval. A co je u tebe zvláštní, že se snažíš vetřít do přízně admina a nebo naší ANN.
Ty tvoje poznámky ohledně správné češtině si nechej od cesty. Nikdo není dokonalý, i ty ne! /n/

Einstein
člen
Příspěvků 645
Registrován 31 led 2017 07:09

Nový příspěvek od Einstein » 23 kvě 2017 07:18

Taky jsem pro to zde nechávat všechno - kromě urážek. Jestli mi někdo napíše že jsem "blbec" tak nahlašuji. Myslím že si tazatel vybere odpověď a každý si může udělat svůj názor na příspěvky. Tím nemyslím nikoho konkrétního, to se týká všech co zde píší i mě. A proto se snažím se držet a hádat se zde nebudu. I když na mě někdo bude útočit tak ať si uleví. Já na to reagovat nebudu. Jak jsem ale psal, urážky na mou osobu budu ale nahlašovat.
Pěkný den všem a neblbněte je to volovina. Já už se taky držím a prostě nereaguju. -:-/

Admin 24poradna.eu
člen
Příspěvků 169

Nový příspěvek od Admin 24poradna.eu » 23 kvě 2017 07:28

Dneska zkusíme jinou metodu. Včera zde bylo už celkem 378 lidí takže se to stále zvedá a nejvíc přišlo na otázku "proč člověk prdí". Takže každá i trochu blbá otázka má význam a lidé na ni z vyhledávačů prostě přijdou. Dneska to uděláme tak že spustím reklamu s trojnásobným kreditem :D . Potřebujeme co nejvíc otázek. V 8 hodin ji spustím. Otázek bude minimálně 3x tolik. Snad nebude na hádky čas. Uvidíme co to udělá. :-y
Ještě doplním že jsem zvednul limit pro soukromé pošty na 100. Jelikož jsem ráno zjistil že jsem měl plnou schránku (50 zpráv) a další jsem nemohl číst. Tímto se všem omlouvám co jsem jim neodpovídal.Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji. Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět