Satam s novou přezdívkou
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
- Registrován 12 úno 2016 08:17
Ten příspěvek podle IP nepsal Mudr.Lant.
Satame pravidla:
3. Je zakázáno používat více přezdívek z jedné IP adresy či se registrovat pod několika různými jmény. Každý uživatel by měl mít pouze jeden účet (přezdívku nebo jméno).
Takže ti ten druhý účet blokuju. Opět porušuješ pravidla. Ty si opravdu nedáš říct.
Satame pravidla:
3. Je zakázáno používat více přezdívek z jedné IP adresy či se registrovat pod několika různými jmény. Každý uživatel by měl mít pouze jeden účet (přezdívku nebo jméno).
Takže ti ten druhý účet blokuju. Opět porušuješ pravidla. Ty si opravdu nedáš říct.
Hlavně, že Pravidla platí pro mě, viď? Mudr.Lant, Ann a Ann, nechápavá a x jejích dalších nicků, to je všechno v pořádku, že? Jen satam je nepohodlný.Admin 24poradna.eu Ten příspěvek podle IP nepsal Mudr.Lant.
Satame pravidla:
Čertíku, jsi k smíchu. Buď se starej a buď objektivní a já ti klidně budu pomáhat, nebo to dělej jako dosud a pak mi nestojíš za to, abych se o tebe zajímal. Vyber si. Ale Mudr.Lant a myslím, že ani Ann tě v tomhle nepodrží. A že ten příspěvek nepsal Mudr.Lant? To jsem ti mohl napsat rovnou, přece to nepřiznáš, že IP adresa je stejná
Jsem moc zvědavý, jak se zachováš dále
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
Já jsem ti napsal s tou IP jak to je a víc ti to vysvětlovat nebudu, to je pro mě škoda času.
Já o tvoji pomoc nestojím. Akorát si rozhádal celou poradnu. Tímto směrem pomoc nepotřebuji. Poradna potřebuji posunout dopředu a ne zlikvidovat.
Jak to vidím dál? Budu tě neustále sledovat a pokud nezměníš své chování tak tě zabanuju.
Bylo by hrozně jednoduché si udělat novou přezdívku a dělat že se nic nestalo. Bohužel. Jak ses tu zapsal, tak se to s tebou poveze dál.
Já o tvoji pomoc nestojím. Akorát si rozhádal celou poradnu. Tímto směrem pomoc nepotřebuji. Poradna potřebuji posunout dopředu a ne zlikvidovat.
Jak to vidím dál? Budu tě neustále sledovat a pokud nezměníš své chování tak tě zabanuju.
Bylo by hrozně jednoduché si udělat novou přezdívku a dělat že se nic nestalo. Bohužel. Jak ses tu zapsal, tak se to s tebou poveze dál.
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
Nevyhrožuj, nejsem na to zvědavý. A jak se tady budu chovat, to nezáleží na tobě a ty to dobře víš. Takže mě klidně zabanuj a stejně se mě nezbavíš. Vím jak nato. Nebylo by lepší se se mnou dohodnout?
A za koho jiného se vydávám? Vím dobře, co si můžu dovolit a co dokážeš odhalit. Takže nevím, co to na mě zkoušíš?
A za koho jiného se vydávám? Vím dobře, co si můžu dovolit a co dokážeš odhalit. Takže nevím, co to na mě zkoušíš?
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
Trpělivost mi došla. Sbohemsatam Nevyhrožuj, nejsem na to zvědavý. A jak se tady budu chovat, to nezáleží na tobě a ty to dobře víš. Takže mě klidně zabanuj a stejně se mě nezbavíš. Vím jak nato. Nebylo by lepší se se mnou dohodnout?
Admine, děkuji o potvrzení, že nepíši pod jinými nicky než pod tím, kterým jsem se registroval.Admin 24poradna.eu Ten příspěvek podle IP nepsal Mudr.Lant.
Satame pravidla:
- Admin 24poradna.eu
- člen
- Příspěvků 169
Zaregistroval jsem se z moji IP adresy s tímto nickem a Admin potvrdil, že žádný jiný nick či anonym z této IP adresy neodeslal příspěvek. A toto je to samé, co jsem psal v prvním příspěvku na toto téma. Už jsi to pochopila? Něco jiného je, kdybych lítal od souseda k sousedu a z jejich PC a IP adresy psal na tyto stránky pod jiným nickem nebo jako anonym.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek