Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Wikan
Nový příspěvek
od Wikan » 21 črc 2017 12:15
Nazdárek . Sedím v jedné vesnické hospůdce . Vrchní nejspíš špatně vypláchnul půllitr a po napití mám pálení v puse . Může být ten saponát kterým vyplachují sklenice v hospodách jedovatý ? Jestli mám to pivo vrátit .
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 21 črc 2017 12:21
Pokud sklenice nevyplachuje louhem, saponát nevadí, ale pivo bych mu vrátil s tím, že má nějakou pachuť.
-
Wikan
Nový příspěvek
od Wikan » 21 črc 2017 12:22
Máš pravdu jdu ho vrátit, úplně mi pálí pusa. To se mi ještě nikdy nestalo.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 21 črc 2017 12:23
Dej vědět, jak reagoval!
-
Eman
Nový příspěvek
od Eman » 21 črc 2017 12:25
Závidím ti sedět v poledne ve vesnické hospůdce u piva s připojením na net. Ta Wifina je určitě hostinského, tak si dej pozor, ať tě nevidí, mohl by ti třeba plivnout do piva
-
Wikan
Nový příspěvek
od Wikan » 21 črc 2017 12:30
Mudr.Lant Dej vědět, jak reagoval!
Ani k němu nepřičichl a vylil ho . Už to mám natočené nové zadarmo .
Kvůli té WiFině jsem tady . Když si dáš pivo tak ti řekne heslo . Každý den ho ale mění aby sis musel jít dát zase pivo :-)
-
mowla
- člen
- Příspěvků 6210
- Registrován 13 črc 2017 16:26
Nový příspěvek
od mowla » 21 črc 2017 12:30
Saponát zdravotně nevadí - je jen nechutný...
Pokud by šlo o louh (který se používá k čištění trubek), šlo by o smrtelně nebezpečnou situaci, ale louh nemá štiplavou chuť - všiml by sis až bys kolaboval z vnitřního krvácení.
-
Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
Nový příspěvek
od Matěj Trdelka » 21 črc 2017 12:33
Nechci být hádavý, ale pokud si dáš hodně Jaru, může ti to prý odmastit vnitřnosti a poškodit trávení. To by ale muselo být větší množství.
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 21 črc 2017 12:35
Wikan Ani k němu nepřičichl a vylil ho . Už to mám natočené nové zadarmo .
Kvůli té WiFině jsem tady . Když si dáš pivo tak ti řekne heslo . Každý den ho ale mění aby sis musel jít dát zase pivo :-)
Tak to je dobrý hospodský: Něco za něco!
Mimochodem, je tam víc hostů, kterým pivo nechutnalo a co to pivo zdarma, už je dobrý?Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
-
-
- 2 Příspěvků
- 799 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od lukavka
18 kvě 2016 07:51
-
-
Jak odstranit lepidlo ze sklenic?
Příspěvků 3
od Kateřina Šímová » 01 srp 2016 09:47 »
Chci mít pěkné sklenice na zavařeniny. Etikety jsem nechala ve vodě 2 dny. Už jsou dole ale zůstalo na sklenicích lepidlo co se matlá a nejde odstranit. Sklenice s tím lepidlem nevypadají hezky....
- 3 Příspěvků
- 1959 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ann
01 srp 2016 12:55
-
-
podezřelý přípravek na růst vlasů
Příspěvků 3
od Rous Matěj » 06 pro 2016 18:29 »
Četl jsem na internetu inzerát že za dva a půl tisíce mi můžou poslat nějaký šampon po kterém začnou růst vlasy. Myslíte že se může jednat o chyták? Mám už docela pleš tak bych to potřeboval. Co si o...
- 3 Příspěvků
- 865 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
06 pro 2016 22:26
-
-
Jak sundat etikety ze zavařovacích sklenic?
Příspěvků 9
od asejka » 20 říj 2017 10:23 »
Dobrý den. Nechápu co používají za lepidlo na zavařovací sklenice na etikety. Etiketa nejde vůbec sundat a po odstranění etikety stále lepidlo je mazlavé a lepí a nejde odstranit ze skla.
- 9 Příspěvků
- 2673 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od dabač
21 říj 2017 05:57
-
-
- 5 Příspěvků
- 1191 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
06 bře 2018 17:36