Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Blanka Černá
Nový příspěvek
od Blanka Černá » 03 srp 2017 10:11
Půjdu do nové práce a potřebuji každý týden k lékaři. Myslíte že mi to bude umožněno? Kolik hodin mám nárok při práci na návštěvu lékaře?
-
Mudr.Lant
Nový příspěvek
od Mudr.Lant » 03 srp 2017 10:20
Zaměstnavatel nárok na lékaře nesmí omezit ani vnitřním předpisem a musí povolit návštěvu vždy, kdy je to nutné, ale pokud návštěva je možná po pracovní době, možná by se cukal a udělal by nějaké, pro tebe nepříjemné závěry.
-
satam
- zkušení rádci
- Příspěvků 6470
- Registrován 27 úno 2017 13:17
Nový příspěvek
od satam » 03 srp 2017 12:16
Myslím, že zatajení této dosti podstatné skutečnosti zaměstnavateli by byl dosti vážný důvod pro ukončení PP ve zkušební době. Takže oznámit (budoucímu) zaměstnavateli a zkusit se s ním dohodnout na nějakých pravidlech.
Žádný v hodinách vyjádřený nárok na návštěvu lékaře v pracovní době neexistuje.
-
-
Mám nárok na vrácení peněz za prošlé zboží ?
Příspěvků 2
od Majda » 06 dub 2016 19:18 »
Dobrý den. Doupila jsem v Bille šunku vakuovanou a je od pohledu úplně šedivá a přímo smrdí. Myslíte že mi vrátí peníze ? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s...
- 2 Příspěvků
- 1303 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Dragoun
03 srp 2017 10:13
-
-
Zpožděný let letadlem na co mám nárok?
Příspěvků 2
od Antalka » 24 lis 2016 08:21 »
Pokud se zpozdí dlouho letadlo, mám na něco nárok? Nebo je mi zpoždění letadla ukradený protože nic nedostanu? Měli by přece letecké společnosti nabídnout za zpoždění letu nějakou kompenzaci ne?
- 2 Příspěvků
- 852 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Klacek
24 lis 2016 08:25
-
-
Mám nárok na vrácení peněz za vlak?
Příspěvků 1
od Mach » 25 črc 2017 15:15 »
Koupil jsem si místenku do Pendolina v Plzni do Prahy. Když jsem ale přišel na místo tak už bylo obsazené. Prý si ho někdo koupil ve Stríbře. Tak jsem celou cestu musel stát. Jak můžou prodat České...
- 1 Příspěvků
- 869 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
25 črc 2017 15:24
-
-
Mám nárok na dědictví po družce?
Příspěvků 2
od David » 11 říj 2017 14:14 »
Dobrý den,potřebuji pomoc v majetkoprávní sekci. Družka mi zemřela,nikoho neměla, já jsem se o ní 25let staral. Je pravdou,že holdovala alkoholu. Tam asi vznikl problém. Objevila se závěť, kde se...
- 2 Příspěvků
- 1234 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od satam
11 říj 2017 14:45
-
-
Mám nárok na vypovězení smlouvy internetu?
Příspěvků 1
od Lenka Horáková » 06 úno 2018 14:40 »
Zdravím, poskytovatel internetu mají ve smlouvě určitou rychlost internetu kterou musím mít. Já mám ale podle měření rychlost nižší a chci vypovědět smlouvu. Mám na to právo? Poskytovatel internetu...
- 1 Příspěvků
- 692 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
06 úno 2018 14:57