Zdravím vás na poradně. Chtěla bych se na něco zeptat. Potřebuji poslat SMS zprávou přihlašovací údaje do internetového bankovnictví vnukovi. Je posílání SMS bezpečné nebo si to může někdo přečíst jiný?
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Zdravestravovani.cz
a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Je posílání SMS bezpečné?
- Matěj Trdelka
- člen
- Příspěvků 566
- Registrován 06 čer 2017 11:20
"Babčo", poslechni kolegu a vnukovi pošli peníze jinak jestli to jde. Tvoje přihlašovací údaje do internetbankingu by neměl mít někdo jiný. Nikdy nevíš co se může stát.
Nechci malovat čerta na zeď ale připadá mi to jako takový ten případ kdy pak se lidé hrozně diví že jim někdo vytuneloval konto. Tvoje přihlašovací údaje přece nemusí nikdo vědět. ( osobní názor ).
Nechci malovat čerta na zeď ale připadá mi to jako takový ten případ kdy pak se lidé hrozně diví že jim někdo vytuneloval konto. Tvoje přihlašovací údaje přece nemusí nikdo vědět. ( osobní názor ).
Přihlašovací údaje internetového bankovnictví jsou ryze soukromá věc a jako taková nepatří do cizích rukou, a to včetně příbuzných. Sice nevíme, jaký je váš vztah k vnukovi, ale stejně pokud vám přichází potvrzovací kódy na váš telefon, tak jsou mu ty přihlašovací údaje k ničemu. Řešte to jinak, třeba přímým předáním peněz.
Není to dokonce i ve smluvních podmínkách dané banky že nesmíš údaje sdělit další osobě? Nikdy bych nikomu neřekl své přihlašovací údaje a to ani do emailu natož do internetbankingu.
Pokud potřebuješ rychle poslat peníze na velkou vzdálenost jde to i jinak. I kdyby neměl bankovní účet tak stačí zajít na pobočku České pošty a nechat poslat peníze na jeho jméno na pobočku České pošty v jiném městě kde si je přímo vyzvedne. Vím že Česká pošta tuto službu nabízí.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
Pokud potřebuješ rychle poslat peníze na velkou vzdálenost jde to i jinak. I kdyby neměl bankovní účet tak stačí zajít na pobočku České pošty a nechat poslat peníze na jeho jméno na pobočku České pošty v jiném městě kde si je přímo vyzvedne. Vím že Česká pošta tuto službu nabízí.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Zdravestravovani.cz a proto je doporučuji.
Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.
-
- Podobná témata
- Poslední příspěvek
-
- 3 Příspěvků
- 1281 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Ralf
07 čer 2016 06:11