Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
-
Anas
Nový příspěvek
od Anas » 24 srp 2017 13:03
Dobrý den. Dneska se mě stala zajímavá věc. Šel jsem za pokladní že mě vrátila o 500 Kč méně a ona říkala že se k tomu musí dopočítat. Všiml jsem si toho bohužel až venku. Pokladní zavřela kasu a vzala pokladnu někam dozadu kde s kolegyněmi počítala jestli jim v kase něco přebývá. Podotýkám že se jednalo o velice známý supermarket. Po příchodu pokladní řekla že mají kasu v pořádku že mě nic vrátit nemůže. Mají na to právo spočítat pokladnu někde vzadu a mě nechat čekat přede dveřmi. Kamerový záznam prý není nad pokladnou kde by bylo vidět kolik jsem platil.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
Ann
- člen
- Příspěvků 6632
- Registrován 06 črc 2016 09:33
Nový příspěvek
od Ann » 24 srp 2017 13:13
Také mi to přijde nefér, ale kasu vždycky přepočítávají vzadu, obvykle to dělá vedoucí. Pokladní tam musí dávat i dýška, ono by jim to stejně nevyšlo a to je možná důvod, proč to nepřepočítávají veřejně. Správný obchodník by to ale přiznal a peníze ti vrátil.
-
dabač
- člen
- Příspěvků 2273
- Registrován 06 črc 2016 14:10
Nový příspěvek
od dabač » 24 srp 2017 20:06
Člověk by si měl dávat na ně bacha.Oni v tom jedou někdy i s vedoucím a takový blb třeba jako já na to přijde až doma.Už jsem několikrát pozoroval v jabloneckém Lidlu jak tam pokladní skrytě okrádala na slevách.No a když jí zákazník na to upozornil tak mrcha řekla že se spletla.Přivolaná zaástupkyně vedoucí si s pokladní vyměnila pohled jako že jo.Dlužno dodat že ty dvě tam už nejsou.Mě se stal podobný případ v kauflandu.U pultu jsem kupoval třicet deka schwardsvaldské šunky.Mimo jiné.No doma na to manželka kouká a říká že jsem trouba proč kupuji šunku za čtyřicet devět nebo kolik tam bylo markováno.Ta mrcha mě na tu šunku markovala nějakou tyrolskou za těch čtyřicet devět,Vydí šedýho dědka a tak to riskne protože počítá s tím že to ten vůl nekontroluje.Dlužno dodat že ta baba už u pultovýho prodeje není.Chystal jsem na ní boudu.Ale asi ji vyrazily.
Poznámka majitele:Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s
Portu.cz
a proto je doporučuji.
Portu.cz
a proto je doporučuji.
-
-
Jak si zkrátit čekání u pokladny ?
Příspěvků 3
od Jilča » 21 bře 2016 08:35 »
Když čekám u pokladny v Tescu tak mám pocit na omdlení a je mi špatně. Klepou se mi ruce a motá se mi hlava. Co děláte v takové situaci vy ?
- 3 Příspěvků
- 1158 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Paulie
05 črc 2017 14:38
-
-
Pokladní mě nutí na samoobslužné pokladny
Příspěvků 4
od koloděl » 13 zář 2017 10:34 »
Nakupoval jsem v Tescu a pokladní mě poslala na samoobslužné pokladny že mám jen 13 položek. Prý mě na kase nevezme. Má na to právo? Já to na samoobslužných pokladnách neumím a byl to trapas....
- 4 Příspěvků
- 1191 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
13 zář 2017 13:44
-
-
Používáte automatické pokladny?
Příspěvků 2
od Zurka » 03 bře 2018 11:04 »
U nás v Kaufu je instalovali, já to vyzkoušel, ale řeknu vám, že jsem se u ni zdržel mnohem déle než u pokladny s obsluhou. Jaký je váš názor?
- 2 Příspěvků
- 641 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od mowla
03 bře 2018 11:32
-
-
Proč zelenina u pokladny váží víc, než na váze v prodejně?
Příspěvků 1
od Hana Mrázová » 03 črc 2018 09:09 »
Když kupuji v supermarketu zeleninu, vždycky si ji zvážím na váze která tam stojí. Pak jí vložím do tenkého igelitového sáčku. U pokladny mi ale naváží víc a naúčtují cenu vyšší, protože cena je za 1...
- 1 Příspěvků
- 547 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Mudr.Lant
03 črc 2018 09:20
-
-
Kde skončí neprodané potraviny ze supermarketů?
Příspěvků 4
od
Ann » 11 črc 2016 14:14 »
Myslím třeba zboží s prošlou dobou expirace, nebo zkažené maso. Je možné, že z toho vyrábí třeba granule pro psy? Poznámka majitele: Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s...
- 4 Příspěvků
- 1514 Zobrazení
-
Poslední příspěvek od Čertík
11 črc 2016 16:40