Přepočítání pokladny v supermarketu

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Anas

Přepočítání pokladny v supermarketu

Nový příspěvek od Anas » 24 srp 2017 13:03

Dobrý den. Dneska se mě stala zajímavá věc. Šel jsem za pokladní že mě vrátila o 500 Kč méně a ona říkala že se k tomu musí dopočítat. Všiml jsem si toho bohužel až venku. Pokladní zavřela kasu a vzala pokladnu někam dozadu kde s kolegyněmi počítala jestli jim v kase něco přebývá. Podotýkám že se jednalo o velice známý supermarket. Po příchodu pokladní řekla že mají kasu v pořádku že mě nic vrátit nemůže. Mají na to právo spočítat pokladnu někde vzadu a mě nechat čekat přede dveřmi. Kamerový záznam prý není nad pokladnou kde by bylo vidět kolik jsem platil.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Ann
člen
Příspěvků 6632
Registrován 06 črc 2016 09:33

Nový příspěvek od Ann » 24 srp 2017 13:13

Také mi to přijde nefér, ale kasu vždycky přepočítávají vzadu, obvykle to dělá vedoucí. Pokladní tam musí dávat i dýška, ono by jim to stejně nevyšlo a to je možná důvod, proč to nepřepočítávají veřejně. Správný obchodník by to ale přiznal a peníze ti vrátil.

dabač
člen
Příspěvků 2273
Registrován 06 črc 2016 14:10

Nový příspěvek od dabač » 24 srp 2017 20:06

Člověk by si měl dávat na ně bacha.Oni v tom jedou někdy i s vedoucím a takový blb třeba jako já na to přijde až doma.Už jsem několikrát pozoroval v jabloneckém Lidlu jak tam pokladní skrytě okrádala na slevách.No a když jí zákazník na to upozornil tak mrcha řekla že se spletla.Přivolaná zaástupkyně vedoucí si s pokladní vyměnila pohled jako že jo.Dlužno dodat že ty dvě tam už nejsou.Mě se stal podobný případ v kauflandu.U pultu jsem kupoval třicet deka schwardsvaldské šunky.Mimo jiné.No doma na to manželka kouká a říká že jsem trouba proč kupuji šunku za čtyřicet devět nebo kolik tam bylo markováno.Ta mrcha mě na tu šunku markovala nějakou tyrolskou za těch čtyřicet devět,Vydí šedýho dědka a tak to riskne protože počítá s tím že to ten vůl nekontroluje.Dlužno dodat že ta baba už u pultovýho prodeje není.Chystal jsem na ní boudu.Ale asi ji vyrazily.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Jak si zkrátit čekání u pokladny ?
       od Jilča » 21 bře 2016 08:35 »
    3 Příspěvků
    1158 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Paulie
    05 črc 2017 14:38
  •    Pokladní mě nutí na samoobslužné pokladny
       od koloděl » 13 zář 2017 10:34 »
    4 Příspěvků
    1191 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    13 zář 2017 13:44
  •    Používáte automatické pokladny?
       od Zurka » 03 bře 2018 11:04 »
    2 Příspěvků
    641 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mowla
    03 bře 2018 11:32
  •    Proč zelenina u pokladny váží víc, než na váze v prodejně?
       od Hana Mrázová » 03 črc 2018 09:09 »
    1 Příspěvků
    547 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    03 črc 2018 09:20
  •    Kde skončí neprodané potraviny ze supermarketů?
       od Ann » 11 črc 2016 14:14 »
    4 Příspěvků
    1514 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Čertík
    11 črc 2016 16:40