Názor na Zdeňka Pohlreicha?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
Jiří Poleček

Názor na Zdeňka Pohlreicha?

Nový příspěvek od Jiří Poleček » 27 srp 2017 10:59

Jaky mate nazor na tohohle cloveka? Z poradu Ano, sefe nebo Ted vari sef. Sice je sprostej ale jinak super?

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 27 srp 2017 11:46

Kuchař evropských kvalit, sprostý jako český dlaždič.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 27 srp 2017 12:44

Výborný kuchař, chytrý manager, schopný showman...
;)
Jeho hulvátství je z valné části součástí "Anošéfa" - má to ve scénáři (jako manager vede několik podniků - a na reálném pracovišti by s ním neuspěl...
:lol:

Bugoš

Nový příspěvek od Bugoš » 28 srp 2017 08:42

Nechápu jeho strategii seškrtat jídelní lístek na pět jídel a vše o třetinu zdražit. Tím pošle restauraci do záhuby. Když někam přijdu chci mít velký výběr z jídel a ne jenom pár. Lidé co tam chodili na jídlo po zdražení chodit přestanou. Pohlreich otevřel svou restauraci někde na vesnici a hned za měsíc ji uzavřel protože tam nikdo nechodil.
Zažaloval ho nějaký zahraniční kuchaři že mu ukradl recepty a vydal z toho kuchařku. Tenkrát mu hrozilo myslím i vězení.
Jediné co dokáže je ponižovat ostatní lidi.
Osobně bych se takovému člověku vyhýbal obloukem.
Jak vaří nemůžu posoudit nikdy jsem to neochutnal.

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 29 srp 2017 14:20

Bugoš Nechápu jeho strategii seškrtat jídelní lístek na pět jídel a vše o třetinu zdražit. Tím pošle restauraci do záhuby. Když někam přijdu chci mít velký výběr z jídel a ne jenom pár. Lidé co tam chodili na jídlo po zdražení chodit přestanou. Pohlreich otevřel svou restauraci někde na vesnici a hned za měsíc ji uzavřel protože tam nikdo nechodil.
Zažaloval ho nějaký zahraniční kuchaři že mu ukradl recepty a vydal z toho kuchařku. Tenkrát mu hrozilo myslím i vězení.
Jediné co dokáže je ponižovat ostatní lidi.
Osobně bych se takovému člověku vyhýbal obloukem.
Jak vaří nemůžu posoudit nikdy jsem to neochutnal.
Osobně jej neznám, ale
- pár jeho jídel jsem ochutnal, výtečné
- jsem raději, když mám výběr ze tří - pěti hotovek, ale dobrých a čerstvých, než z padesáti kdovijakych - reálné kuchař v hospe nemůže stíhat vařit více hotovek; jooo, pokud jde o minutky, klidně si poručím i to, co na jidelnaku neni
- zdrazit? - raději si dám dobře jídlo, než jídlo a-priori levné - kukni na kamionacke hospody - nejsou levné, ale vaří tam dobře - kamionaci, protože v hospodách jedí často, vědí, kde se vaří dobře (a řidiče nepodeziram ze snobismu či nadbytku peněz)
- jestli P. někde na vesnici otevřel a zavřel hospodu nevim, je mi to i docela fuk
- recepty, žaloba - taky ó tom nic nevím, neresim

mowla
člen
Příspěvků 6210

Nový příspěvek od mowla » 29 srp 2017 14:36

Marjaaaš - nikdy jsem bulvár nečetl - a nehodlám s tím začínat...
:lol: :lol: :lol:
Věřím tomu, co - třeba v tomto případě, ochutnam.
Ne tomu, co mi kdo strká před xixt ve snaze udělat senzaci a ohromit hlupáky... A vytáhnout z nich peníze...
:lol: :lol: :lol:

Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 29 srp 2017 18:20

Bulvár je taková nehoráznost. Udělaj zajímavý titulek aby prodali co nejvíce novin a po přečtení zjistíš že to tak skoro vůbec není.

A k tomu kuchaři. Musíme si uvědomit že dělá v televizi show za kterou je placený. Lidé co ho znají osobně tak tvrdí že je to normální člověk a není zapotřebí z něho mít strach. Je to taková jeho televizní role.

Anneska
člen
Příspěvků 44
Registrován 21 srp 2017 14:51

Nový příspěvek od Anneska » 30 srp 2017 13:07

To nevím zda je to jen role, ten člověk přece takový musí být i normálně, alespoň z části.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Portu.cz a proto je doporučuji.
Portu.cz a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek
  •    Pomůže návštěva Zdeňka Pohlreicha restauraci?
       od Bára22 » 27 dub 2018 09:15 »
    1 Příspěvků
    586 Zobrazení
    Poslední příspěvek od mowla
    27 dub 2018 14:54
  •    Názor na web
       od Admin 24poradna.eu » 15 pro 2016 16:18 »
    6 Příspěvků
    1918 Zobrazení
    Poslední příspěvek od Mudr.Lant
    16 pro 2016 04:23
  •    Názor na oblečky pro pejsky