Urážet prezidenta v rádiu není trestné?

Všeobecná poradna pro dotazy z běžného života. Zeptejte se zkušených rádců. Auto moto, dům a byt, zahrada, vaření, zdraví, sport, PC, kutilství, společnost, móda, zvířata.
fíla

Urážet prezidenta v rádiu není trestné?

Nový příspěvek od fíla » 29 srp 2017 08:38

Na Frekvenci 1 každý ráno volají jako prezidentovi a uráží ho a dělají si ze něj srandu. Proč to není trestné? Zesměšňovat prezidenta který je hlavou našeho státu přece není možné.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Mudr.Lant

Nový příspěvek od Mudr.Lant » 29 srp 2017 09:59

Tak vidíš, kam až dospěla ta vysněná demokracie a svoboda slova. Je to až neuvěřitelné, jak si někteří magoři dovolí urážet hlavu státu. Škoda, že takovým lidem nejde udělit doživotní BAN, popřípadě vyříznout jazyk!

Falkon

Nový příspěvek od Falkon » 29 srp 2017 11:58

Mě to taky nepřipadá vůbec vhodné když v rádiu uráží hlavu státu. Před panem prezidentem by měl mít člověk nějaký respekt a ne poslouchat v rádiu jak se mu vysmívají.

mowla
člen
Příspěvků 6210
Registrován 13 črc 2017 16:26

Nový příspěvek od mowla » 29 srp 2017 15:17

Falkon Mě to taky nepřipadá vůbec vhodné když v rádiu uráží hlavu státu. Před panem prezidentem by měl mít člověk nějaký respekt a ne poslouchat v rádiu jak se mu vysmívají.
Respekt si člověk získává svým chováním, ne funkci...
A i když uznavam, že Miloš Zeman je chytrý a vzdělaný člověk, myslím si, že má chování řeznického psa - a jako pes si ani prezident respekt nezasluhuje.
Stačí, že respektuju fakt, že byl zvolen... Že většina voličů si jako reprezentanta státu řeznického psa přeje...
!!!

Jitule
člen
Příspěvků 1592
Registrován 20 bře 2016 07:27

Nový příspěvek od Jitule » 29 srp 2017 15:23

Na druhou stranu je to zase taková svoboda slova. Vemte si kdyby se za názor zavíralo do vězení. Člověk by se bál mluvit.

Poznámka majitele:
Jako admin encykloprdie.cz mám dobré zkušenosti s Acema a proto je doporučuji.

Odpovědět
  • Podobná témata
    Poslední příspěvek